Castelló acabarà les obres de la unitat d'execució 55-UE-R, situada en el Grup Perpetuo Socorro

El consistori assumeix la gestió directa i treballa en la contractació de les obres amb un pressupost base de més de 944.000 euros

Castelló acabarà les obres de la unitat d'execució 55-UE-R, situada en el Grup Perpetuo Socorro
16/08/2019 -

L’Ajuntament de Castelló conclourà per gestió directa la urbanització de la unitat d’execució 55-UE-R, situada en el Grup Perpetuo Socorro. Adjudicada l’any 2006 però paralitzada després sense finalitzar les obres per problemes de l’agent urbanitzador, ara és el consistori el que trau el projecte a licitació per a concloure la urbanització.

La mesa de contractació del consistori està valorant les propostes presentades per sis licitadors. El pressupost base de licitació és de 944.336 euros (IVA exclòs), i el termini d’execució estimat és de nou mesos. «L’Ajuntament de Castelló finalitzarà per gestió directa la unitat d’execució 55, situada en el grup Perpetu Socors, amb el que donarem així solució a una obra adjudicada en 2006 que va quedar bloquejada per problemes de l’agent urbanitzador», ha explicat el regidor d’Obres, Rafa Simó.

Les obres consistiran fonamentalment a completar les xarxes d’instal·lacions (sanejament, drenatge, aigua potable, reg, gas, telefonia i enllumenat públic), completar el traçat viari que falta per executar i el pavimentat del mateix i voreres, així com l’enjardinament i urbanització de les zones verdes amb dotació del mobiliari urbà corresponent.

El terreny afectat té una superfície de 24.750 metres quadrats i limita al nord amb l’avinguda camp de Montiel, al sud amb edificacions i vials del grup Perpetuo Socorro (carrer Llarg i Infants), a l’est amb la carretera d’Almassora i a l’oest amb el carrer Calar del Món. Amb la urbanització s’aconseguirà l’execució de dues zones verdes i tancar el traçat urbà.

Igual que amb la 55-UE-R, l’Ajuntament de Castelló ja va adquirir la gestió directa d’altres unitats d’execució que es van quedar sense acabar per problemes de les empreses adjudicatàries. La primera, en 2016, va ser la 36-UE. Una pastilla urbanística situada en la Quadra Saboner que havia quedat bloquejada en 2012 arran de la dissolució de la societat GUMSA. En la mateixa situació estan les 15-UE i 81-UE, en la nova plaça Josefina López del Grau.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari