La vacunació massiva a Castelló serà al Palau de Congressos

Per al desplaçament s’habilitaran línies de transport gratuït

La vacunació massiva a Castelló serà al Palau de Congressos
20/02/2021 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha mantingut aquest matí una reunió de coordinació de la vacunació contra la Covid-19, que s’ha celebrat de manera telemàtica, a la qual ha assistit la vicepresidenta del Consell i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, i alts càrrecs i tècnics de la Conselleria de Sanitat.

Després de la trobada, Ximo Puig ha anunciat que la Generalitat habilitarà quatre espais de vacunació massiva, un procés que està previst que comence a l’abril, quan s’incremente l’arribada de dosi. Hi haurà un centre per cada capital de província, a més d’un altre més a Elx:

• A València la Ciutat de les Arts i les Ciències
• A Alacant la Ciutat de la Llum
• A Castelló el Palau de Congressos
• A Elx la Institució Firal Alacantina (IFA)

A més, el president de la Generalitat ha afegit que per a la fase de vacunació massiva es comptarà amb els hospitals de campanya de València, Alacant i Castelló. També s’habilitarà, almenys, un espai de referència per comarca.

Per al desplaçament a aquests centres s’habilitaran línies de transport gratuït.

Aquestes instal·lacions tindran tres recintes separats:

• Una zona de recepció i triatge
• Una altra d’administració de les vacunes
• Un espai postvacunació en el qual les persones romandran durant uns 20 minuts.

Comptar amb instal·lacions diferenciades dels centres de salut (excepte excepcions com a zones poc poblades) per a immunitzar a la població facilitarà que els serveis sanitaris ordinaris puguen continuar funcionant amb normalitat.

Igual que està succeint ja amb la vacunació de la població de més de 90 anys, en el moment que es vaja estenent la cobertura a més grups d’edat, responsables de la Conselleria de Sanitat comunicaran a través d’SMS o d’una telefonada el lloc, dia i hora on rebre la dosi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari