Més d'una vintena de rescats i serveis de neteja per les fortes pluges a Vinaròs

El temporal del dimecres desborda el barranc del Triador de Vinaròs

Més d'una vintena de rescats i serveis de neteja per les fortes pluges a Vinaròs
02/09/2021 -

El Consorci Provincial de Bombers de Castelló ha realitzat més d’una vintena de rescats i serveis davant les fortes pluges que van arribar ahir a Vinaròs, i que van desbordar el barranc del Triador de la localitat castellonenca.

En total, es van rescatar a unes 25 persones que estaven dins dels seus vehicles o necessitaven ajuda davant els nervis pel fet que s’havien quedat atrapades per l’aigua.

Els efectius del Consorci, al costat de la Guàrdia Civil, van rescatar a vint persones els vehicles de les quals havien quedat atrapats per aigua en la N-238, i a altres cinc persones en diferents punts de Vinaròs, en col·laboració amb Policia Local.

Una persona va haver de rebre assistència sanitària a causa de l’estat de nervis viscuts durant aquesta situació. Així mateix, els bombers van revisar també un vehicle arrossegat fins a la mar, comprovant que no hi havia ocupants en el seu interior, i la Unitat de Maquinària i Logística del Consorci han treballat amb maquinària pesant per a buidar diferents zones afectades, especialment el barranc del Triador.

Segons ha informat el Consorci, durant la nit van acabar de fer els últims acovardisques que quedaven pendents, i ara no hi ha cap servei pendent.

En total, el nombre de serveis global entre Benicàssim, Moncofa i Vinaròs ascendeixen a més de 125 serveis, en els quals s’ha rescatat a més de trenta persones.

A pesar que s’ha donat fi a l’avís d’Emergència 1 per inundacions a Vinaròs, el servei d’Emergències de la Generalitat ha decretat preemergència per pluges i tempestes en tot l’interior de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari