Castelló dóna suport a la VI Marxa contra el Càncer

La regidora de Salut reivindica la labor dels professionals de la sanitat per a impulsar un millor benestar per a la societat

Castelló dóna suport a la VI Marxa contra el Càncer
10/09/2019 -

Castelló acollirà el pròxim 20 d’octubre la VI Marxa contra el Càncer de Mama Un passeig per la Vida Castelló 2019. Organitzada des de la Fundació Le Cadó i amb la col·laboració del Col·legi d’Infermeria de Castelló i de l’Ajuntament de Castelló, preveu superar els més de 5.000 participants de l’any passat. El recorregut, d’uns 5,5 quilòmetres, partirà del parc Rafalafena a les 10.30 hores i passarà pels principals carrers del centre de la ciutat. Les inscripcions, a 8 euros inclosa la samarreta, estan obertes. Es poden formalitzar tant en El Corte Inglés com en el Col·legi d’Infermeria de Castelló.

La regidora de Salut, Mary Carmen Ribera, ha participat en la presentació de la marxa, destacant que “és un esdeveniment que representa molt bé la voluntat de treballar per una ciutat millor”. “Eixim al carrer per a fer visible la reivindicació per una sanitat que treballe per a combatre la gran xacra del càncer”, ha apuntat. “Des de l’Ajuntament volem reivindicar la labor que realitzen els professionals de la sanitat per a impulsar un millor benestar per a la societat”, ha explicat la responsable de l’àrea de salut municipal.

“Per això, és tan important que disposen de les millors infraestructures, dels majors recursos possibles i que compten amb el suport total de l’administració”, ha apuntat la regidora de Salut. “Els ajuntaments no tenim competències en matèria de sanitat, però com a representants de la ciutadania reivindiquem i reivindicarem les millors dotacions per a la sanitat pública”, ha incidit en la presentació de la Marxa contra el Càncer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari