El vídeo de la Nit Màgica manté l'esperit de la nit més especial de la Magdalena

Xarxa Teatre ha agraït l’acollida del vídeo amb què han recordat la Nit Màgica: “Ens féreu plorar des dels balcons de les vostres cases”

El Vals de Sant Roro va donar pas a la nit més esperada de l’any a Castelló, fins i tot amb pandèmia. L’emoció, el foc, la música i els dimonis han sigut els protagonistes del vídeo de la Nit Màgica de la Magdalena 2021, amb el qual Xarxa Teatre ha permés a castellonenques reviure un dels actes més significatius de les festes fundacionals.

Aquest ha sigut el regal de la companyia per a preservar la màgia en moments tan complicats com l’actual, marcats per una pandèmia que ha impedit celebrar les festes de la Magdalena per segon any consecutiu. “Moltes gràcies a totes les persones, castellonenques, que any rere any feu que la Nit Màgica de Magdalena siga inoblidable”, destaquen a través de les seues xarxes socials.

I és que ahir, a les 23.00 hores, els balcons de la capital de la Plana s’omplien de llanternes, encenedors, flash de mòbils i bengales per a purificar l’ambient del dimarts de Magdalena. Alguns músics i músiques, fins i tot, van agafar el tabal i la dolçaina per a posar música al moment amb el Vals de Sant Roro.

15 minuts més tard arribava el moment més esperat: l’emissió del vídeo de la Nit Màgica en el YouTube de Xarxa Teatre. Les xarxes es van inundar de persones veient, des de casa, l’homenatge al món de la festa, veïns i veïnes i visitants, que cada any s’uneixen als dimonis de Xarxa Teatre.

“Enguany tampoc podem fer-vos ballar sota el cel d’espurnes, però encara així us llancem una proposta per a aconseguir que aquesta nit continue sent especial per a tots nosaltres”, assenyalava la companyia en les seues xarxes socials abans de publicar el vídeo.

Xarxa Teatre, que va acabar el seu vídeo de recopilació de vídeos, fotografies i música mostrant als protagonistes que cada any ho fan possible, ha agraït el gran acolliment de la seua iniciativa: “Gràcies, Castelló, per la Nit Màgica 21. Ens vau fer plorar des dels balcons de les vostres cases”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari