Castelló proposa una visita virtual per espais verds de la ciutat a través de la guia interactiva

Castelló proposa una visita virtual per espais verds de la ciutat a través de la guia interactiva
30/03/2020 -

L’Ajuntament de Castelló proposa a la ciutadania un recorregut virtual per diversos espais verds de la ciutat a través de la guia interactiva d’espais verds a la qual es pot accedir a través de l’apartat de Medi Ambient de la pàgina web municipal (bit.ly/EspaisVerdsCS).

Activada a finals de l’any passat de manera conjunta per part de les regidories de Transició Ecològica i Infraestructura Verda, durant l’estat d’alarma brinda una oportunitat de poder visitar virtualment espais verds i aprendre sobre el patrimoni natural de Castelló. La guia recull informació dels parcs Ribalta, Pinar i Meridià, de la Marjaleria i del Molí la Font.

“La guia és una alternativa perquè la ciutadania conega el valor de la biodiversitat del seu terme municipal mentre romanen a les seues cases”, ha explicat el regidor de Transició Ecològica, Fernando Navarro. La regidora d’Infraestructura Verda, Isabel Granero, per la seua part, ha animat als i les castellonenques “a gaudir del patrimoni natural de Castelló a través d’aquesta guia interactiva amb informació de cinc espais verds”.

Es pot accedir a la guia a través de la pàgina web municipal i conté un codi QR que inclou explicacions de la història, la flora, fauna i una fitxa tècnica de la Marjaleria, Ribalta, Meridià, Pinar i Molí la Font.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari