La vicepresidenta Patricia Puerta visita les instal·lacions de la Fundació Punjab

Una de les principals preocupacions del seu president, Enrique Jiménez, continua sent l’absentisme escolar de la població gitana

La vicepresidenta Patricia Puerta visita les instal·lacions de la Fundació Punjab
28/10/2019 -

La vicepresidenta de la Diputació, Patricia Puerta, ha visitat en la jornada de hui la seu de la Fundació Punjab i l’Associació Gitana de Castelló, on ha sigut rebuda pel seu president, Enrique Jiménez, i diversos integrants del seu equip directiu. Amb ells ha realitzat un recorregut per les instal·lacions i ha conegut de primera mà les activitats que duu a terme l’entitat, entre les quals destaca un taller d’igualtat al qual assisteixen homes i dones. Puerta i Jiménez han coincidit que es tracta “d’una iniciativa molt positiva perquè les dones gitanes no poden quedar al marge de la conquesta de drets del conjunt de les dones que s’està produint en la societat espanyola”.

Els responsables de la Fundació Punjab han realitzat un repàs dels principals problemes del col·lectiu gitano, entre els quals encara es troba l’absentisme escolar. Una altra de les preocupacions de l’equip que dirigeix Enrique Jiménez és la superació dels problemes intergeneracionals, un camp en el qual s’està treballant de forma molt activa “perquè la formació i la incorporació al mercat laboral de la dona gitana passe a ser una realitat indiscutible que no admeta marxa arrere”.

Una vegada finalitzat el recorregut per les instal·lacions, la vicepresidenta Puerta ha animat als directius de Punjab “a continuar fent passos a favor de la integració social, la formació i la igualtat de drets entre dones i homes”. Per part seua, Enrique Jiménez ha mostrat la seua disposició a continuar avançant per aquesta via, en col·laboració amb les administracions públiques”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari