Vivenda es reuneix amb entitats socials perquè col·laboren en la bossa de lloguer social

L’Ajuntament aportarà 1.500 euros a any vençut als propietaris que faciliten habitatge per a lloguer social

Vivenda es reuneix amb entitats socials perquè col·laboren en la bossa de lloguer social
21/02/2020 -

La Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Castelló manté reunions amb diverses entitats socials i professionals perquè col·laboren en la difusió de la bossa municipal de lloguer social. El departament de María Jesús Garrido també canviarà les condicions d’aquesta iniciativa, incloent un incentiu de 1.500 euros anuals dirigit als propietaris per a incentivar la seua disposició a oferir lloguer a preus assequibles.

La regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido, ha tingut contactes amb diversos col·lectius tant socials com de perfil professional perquè donen a conéixer la nova bossa de lloguer social municipal. Garrit subratlla que que aquest “suport és molt important per a promocionar una bossa de lloguer social que tanta falta fa a la ciutat”.

L’Ajuntament tramita unes noves bases de la bossa del lloguer social que introduiran una aportació de 1.500 euros anuals als propietaris que faciliten habitatges, una quantia que inclourà fins a altres 3.500 euros en casos d’impagaments o desperfectes. Els propietaris, a més, comptaran amb una subvenció de l’IBI de fins a un 95% i tindran prioritat a l’hora d’optar a les ajudes municipals de reforma interior (banys i cuina i accessibilitat).

La bossa de lloguer social connecta a oferents i demandants a través d’un contracte d’arrendament. El preu del lloguer rondaria els 300-350 euros. El pagament de l’incentiu es farà a any vençut, és a dir, els propietaris que s’apunten ala bossa ho rebrien en el primer trimestre de 2021.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari