Els habitatges que s'inscriguen en la Borsa de Lloguer de Castelló tenen fins al 8 de novembre per a sol·licitar ajudes per a reformes

Els habitatges que s'inscriguen en la Borsa de Lloguer de Castelló tenen fins al 8 de novembre per a sol·licitar ajudes per a reformes
04/10/2021 -

Els habitatges que s’inscriguen en la Borsa de Lloguer de l’Ajuntament de Castelló tenen fins al 8 de novembre per a sol·licitar les ajudes de 2.900 euros previstes enguany per a realitzar reformes en el seu interior. Els propietaris que cedisquen pisos també rebran cada any del contracte 1.500 euros.

“En la Borsa de Lloguer Municipal hem inclòs en la convocatòria d’aquest exercici subvencions per als propietaris perquè s’animen a inscriure habitatges que tinguen en desús a canvi d’un lloguer protegit amb un preu màxim (4 euros per metre quadrat). D’aquesta manera confiem a incrementar la xifra de lloguer assequible i ajudar a frenar l’especulació”, explica la regidora d’Habitatge, María Jesús Garrido.

Per a sol·licitar les ajudes per a realitzar una reforma si s’apunten en la Borsa de Lloguer Municipal, els propietaris interessats tenen fins al 8 novembre. Poden presentar la seua proposta en el Registre General (Palau de la Festa, riu Segella número 1) o en la seu electrònica (sede.castello.es). Poden informar-se en el telèfon 669590440.

Poden ser beneficiàries persones físiques o jurídiques que siguen propietàries o usufructuàries d’un habitatge de Castelló inscrita en la Borsa de Lloguer.

La Regidoria d’Habitatge compta enguany amb 165.000 euros per a finançar l’incentiu anual de 1.500 euros i els 2.900 per a la reforma. Així mateix, l’Oficina Municipal d’Habitatge fa d’intermediació i assessorament entre els propietaris interessats i els arrendataris que formen part de la llista de demandants de lloguers. L’Ajuntament ofereix, a més de les ajudes, un depòsit per a fer front a possibles impagaments i desperfectes. Aquest suport compensa que el preu de lloguer estiga fixat en 4 euros per metre quadrat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari