Una hora i 20 minuts separen Castelló i Sevilla: així són els vols

L’Aeroport de Castelló ha posat en marxa una ruta amb la capital andalusa amb dues freqüències setmanals

Una hora i 20 minuts separen Castelló i Sevilla: així són els vols

Una hora i vint minuts és el que separa Castelló i Sevilla. I és que des del passat 2 de maig, la companyia aèria Air Nostrum connecta totes dues capitals amb la recuperació de vols entre l’Aeroport de Castelló i l’Aeroport de Sevilla-San Pablo, que permeten descobrir la riquesa natural, patrimonial, cultural i social de les dues ciutats i els seus municipis de la forma més ràpida.

En concret, la ruta de Sevilla disposa de dues freqüències setmanals cada dilluns i dimecres. Els avions parteixen de l’Aeroport de Sevilla-San Pablo a les 18.30 hores i arriben a Castelló a les 19.50 hores, mentre que, en sentit invers, ixen cap a la capital andalusa a les 20.20 hores i arriben allí a les 21.40 hores.

D’aquesta manera, els i les castellonenques poden viatjar cap a Sevilla aquest estiu, fins al 27 de juliol. Després d’una aturada de l’activitat a l’agost, aquells que tinguen vacances al setembre podran fer-ho entre el dia 5 de setembre i el 19 d’octubre, amb l’objectiu d’estendre el calendari de vols més enllà de la temporada alta d’estiu i fomentar la desestacionalització de la campanya turística, a la qual cada vegada se sumen més municipis castellonencs.

Segons ha informat l’Aeroport de Castelló, aquesta campanya estival, que va de març fins al final d’octubre, ofereix 140.000 seients en els vols regulars amb eixida o destinació en l’aeroport castellonenc. Veïns, veïnes i visitants de Castelló podran viatjar a través de 700 vols regulars amb la ruta de Sevilla, però també amb les altres set que operen des de l’aeroport castellonenc.

En concret, actualment hi ha huit rutes nacionals i internacionals en funcionament: la de Sevilla, amb Air Nostrum; la de Londres-Stansted, amb Ryanair; Londres-Luton, amb Wizz Air; la de Bucarest-Otopeni, amb Wizz Air; la de Bilbao, amb Volotea; la de Brussel·les, amb la companyia Ryanair; la de Katowice, amb Wizz Air; la de Budapest, també amb Wizz Air; i la de Dublín, amb Ryanair.

A més, la societat pública Aerocas ha anunciat que Air Nostrum ha presentat una proposta per a la posada en marxa de la nova connexió amb Madrid en el procés de licitació. Encara que falta avaluar els aspectes tècnics i econòmics, s’ha verificat que l’oferta presentada reuneix els requisits: cinc freqüències setmanals en dies diferents, que faciliten la connexió amb altres destins internacionals i nacionals des de Madrid, una campanya de promoció de la ruta i que comence a operar abans d’1 de novembre.

Amb aquesta fase d’impuls, l’Aeroport de Castelló suma també més serveis per als usuaris i usuàries, entre ells el de cafeteria, que funciona de dilluns a divendres de 08.00 a 16.00 hores i presta servei els dies en què operen vols regulars dues hores abans de l’arribada d’avions i dues hores després de la seua eixida.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari