Els vols entre Castelló i Madrid ja tenen data d'inici

L’Aeroport de Castelló ha publicat la licitació del contracte per a posar en marxa aquest servei

Els vols entre Castelló i Madrid ja tenen data d'inici

La connexió aèria entre Castelló i Madrid avança i ja té una data marcada en el calendari per a començar amb els vols regulars cada setmana entre les dues ciutats, tal com es desprén de la licitació del contracte, publicada aquest matí per la societat pública Aeroport de Castelló (Aerocas).

El plec de condicions estableix que l’activació de la línia ha de realitzar-se a la tardor d’enguany, concretament abans de l’1 de novembre de 2022. La licitació contempla la programació, promoció i prestació d’una nova connexió de caràcter anual entre Castelló i Madrid durant un període de dos anys.

En concret, la ruta haurà de tindre almenys 5 freqüències cada setmana, en dies diferents, i amb una franja horària que garantisca el màxim de connectivitat aèria. A més, es valorarà especialment les possibilitats de connexió amb altres destinacions internacionals i nacionals que ofereixen les aerolínies de l’aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas, amb l’objectiu de facilitar que els i les castellonenques viatgen a l’estranger des de la capital.

El contracte té un import màxim per anualitat d’1,3 milions d’euros, dels quals un 50% correspon a la part fixa i un 50% a la part variable, segons ha detallat l’aeroport. A més, l’empresa adjudicatària haurà de realitzar una campanya de promoció de la ruta, amb especial esment a les possibilitats de connectivitat associades a aquesta.

“La ruta marcarà un abans i un després”

Blanca Marín, directora general d’Aerocas, ha posat en valor la publicació del plec de condicions i l’activació de la licitació, que “substància” l’anunci de la posada en marxa d’aquest servei per part del president de la Generalitat, Ximo Puig, el passat 19 d’abril.

En aquest sentit, ha celebrat la importància de disposar d’un enllaç entre Castelló i l’Aeroport Adolfo Suárez Madrid-Barajas, “ja que suposa un dels principals hubs aeris internacionals, de manera que aquesta ruta marcarà un abans i un després en la trajectòria de l’aeroport, multiplicant les possibilitats de connexió des de Castelló”.

D’aquesta manera, l’1 de novembre ja estarà operativa la nova ruta entre Castelló i Madrid, amb cinc vols setmanals que no sols desplaçaran a castellonencs a la capital, sinó que els permetran viatjar a altres destins nacionals i internacionals connectant-los amb els vols que ofereixen les companyies en Adolfo Suárez Madrid-Barajas.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari