Torna Red Pier Fest: el festival de la ciutat de Castelló

Torna Red Pier Fest: el festival de la ciutat de Castelló
21/06/2022 -

Castelló tornarà a ser el centre del rock i el pop espanyol amb la cinquena edició del Red Pier Fest, que arribarà a PORT CASTELLÓ, concretament a la plaça Seté, els dies 16, 17 i 18 de setembre. Es podrà apreciar Red Pier reinventat i millorat, adaptat a un públic més ampli i amb totes les facilitats.

El cartell de 2022 inclou l’actuació de quinze grups, donant molta importància a bandes consolidades i emergents del panorama provincial. Com a caps de cartell es comptarà amb Sex Museum i La Fúmiga. Altres bandes que tocaran en el Red Pier Fest són El Tio La Careta, Els Indi.us, Dandi Wolf, Five, Herbasana, Dusting, Valent Bosc, Amor de Madre, Els Cactus, Hot Coiots, The Veterans, Route 666 i el guanyador de “Toca al Red Pier Fest”, un concurs dirigit a bandes emergents, que s’ha creat amb la idea de donar-los visibilitat davant el públic del festival. A més, per a tancar el festival en gran, es comptarà amb l’actuació de Rocket DJ.

La regidora de Cultura de la ciutat, Verònica Ruiz, ha destacat que es tracta d'”un festival amb moltes bandes locals que juntament amb la resta de grups que conformen el cartell donen a conéixer el talent musical del nostre territori”. En aquesta línia, Ruiz també ha expressat que “seran uns dies de festa musical al Grau per a acomiadar l’estiu”.

Per part seua, la regidora de Turisme de l’Ajuntament de Castelló, Pilar Escuder, ha destacat “la repercussió que tenen proposades com el Red Pier Fest com a reclam turístic per a Castelló”. “Continuem recolzant propostes que contribueixen a diversificar l’oferta d’oci i cultural de la nostra ciutat”, ha apuntat la regidora de Turisme.

Des de l’organització del festival es vol agrair a totes les institucions que patrocinen el festival i fan que siga possible: l’Ajuntament de Castelló, per mitjà de la seua regidoria de Cultura, Patronat Municipal de Turisme, Diputació Provincial i Conselleria de Turisme, mitjançant la marca Mediterranew Musix, entre moltes altres.

Aquesta edició del festival tindrà, també, caràcter solidari. Destinarà part de la recaptació a l’associació Afanias Castelló, que treballa en la protecció, atenció i tutela de persones amb diversitat funcional. A més, el festival habilitarà punts violetes i impulsarà mesures comunes a altres esdeveniments culturals, com és la reutilització de gots, per a promoure el respecte cap al medi ambient. I com s’ha fet en edicions anteriors, el Red Pier Fest instal·larà food trucks i un market.

A més, per a facilitar l’accés a tots els públics, l’entrada a una part del festival (food trucks i market) serà gratuïta, i per a entrar als concerts es posaran a la venda entrades a preus molt populars. La idea és que tothom puga gaudir de RED PIER FEST i viure l’autèntica festa de la música i la cultura al Grau de Castelló.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari