Tornen les actuacions ‘de quilòmetre zero’ amb Raval de MusiCS

Tornen les actuacions ‘de quilòmetre zero’ amb Raval de MusiCS
08/04/2021 -

El festival Raval de MusiCS torna després de les vacances de Pasqua amb una agenda de concerts amb grups ‘de quilòmetre zero’. El 15 d’abril, pujaran a l’escenari Junior Mackenzie, acompanyats d’Aurora Garcia (d’Aurora and The Betrayers). Les entrades per als pròxims concerts del festival ja estan a la venda al web entrades.castello.es. 

‘MusiCS és un cicle que va néixer durant la pandèmia i que ara readaptem per tornar a oferir música en directe amb els nostres grups més actius i els nostres artistes més destacats’, ha explicat la regidora de Cultura, Verònica Ruiz. L’edil ha posat l’accent en què la reprogramació de l’agenda cultural ‘està feta per a reactivar el nostre sector cultural i generar oportunitats per tantíssims i tantíssimes professionals de les nostres comarques que es dediquen a la cultura’.

Així, el pròxim concert que portarà MusiCS serà el de Junior Mackenzie,  acompanyats per Aurora Garcia, després de la seua flamant col·laboració en el disc de Juan Fortea i la seua banda. Aurora Garcia és l’ànima màter d’Aurora and The Betrayers, formació que va visitar Castelló gràcies a l’Arrankapins.

El 22 d’abril, Montefuji presentarà el seu nou treball ‘Di que has llegado’, amb el qual el quartet de Castelló torna amb força i amb un toc de distorsió, una característica pròpia sumada a un toc més melòdic sense renunciar al nervi al qual té acostumat al seu públic.

Nereu i les Bèsties Marines acostaran la música més mediterrània a l’escenari del Raval amb les seues noves composicions, les quals també tenen cert contrapunt contemporani (29 d’abril). MusiCS s’acomiadarà del públic castellonenc el 27 de maig, amb Miss Black Emotion. La formació tancarà el festival Raval de MusiCS amb la celebració dels seus 15 anys sobre l’escenari.

Les entrades per als pròxims concerts ja estan a la venda al web municipal entrades.castello.es i es podran adquirir abans dels espectacles a la taquilla del Teatre del Raval. Els preus oscil·len entre els 3 i els 6 euros. Cal assenyalar que durant els concerts s’han de complir totes les mesures sanitàries, marcades per les autoritats pertinents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari