Els equips de rastreig identifiquen 11 nous brots a la província de Castelló

Vila-real, Benicarló i Vinaròs compten amb dos brotes de COVID-19 cadascun

Els equips de rastreig identifiquen 11 nous brots a la província de Castelló

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha actualitzat les dades de coronavirus des de dissabte passat 26 de desembre i ha anunciat que els equips de rastreig han localitzat 11 nous brots de COVID-19 a la província de Castelló.

Segons les dades oficials, hi ha tres municipis que compten amb dos brots cadascun. Benicarló és un d’ells, amb dos brots de 3 i 8 casos positius d’origen social i laboral, respectivament. A ells se sumen els de Vila-real, amb dos brots de 3 persones cadascun en l’àmbit laboral. I els de Vinaròs, amb 5 i 4 persones cadascun contagiades en l’àmbit social.

No obstant això, no són els únics municipis que han tingut casos des d’aquest cap de setmana. La capital de la Plana, Castelló, compta amb un nou brot de 6 persones contagiades en l’àmbit laboral; en el mateix àmbit s’ha identificat un gran brot amb 13 persones contagiades a Almassora.

Finalment, Catí compta amb un brot de 6 casos positius d’origen social i Borriana i Forcall amb un de 5 persones també en l’àmbit social.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari