La diputada de Cultura, Ruth Sanz, destaca que prop de 290.000 persones van visitar en 2019 el Castell de Peníscola

Durant el passat exercici es va escometre la segona i més important fase d’obres del pla director. Malgrat això, al desembre va haver-hi 2.000 visites més que en idèntic mes de 2018

La diputada de Cultura, Ruth Sanz, destaca que prop de 290.000 persones van visitar en 2019 el Castell de Peníscola
03/01/2020 -

La diputada provincial de Cultura, Ruth Sanz, ha informat que en 2019 el Castell de Peníscola va tindre prop de 290.000 visites, “una xifra molt elevada, sobretot tenint en compte que al llarg de tot l’any es van desenvolupar les obres de remodelació i millora que estan contemplades en la segona fase del pla director, que suposen una inversió de més de 1,7 milions d’euros”. El pla director consta de 4 fases i la inversió global de les mateixes ascendeix a 3,7 milions d’euros.

La segona fase d’obres “ha sigut la més completa i complicada perquè durant una sèrie de setmanes hi ha hagut que tancar al públic diferents estades del castell per a poder escometre els treballs previstos”.

Sanz ha volgut destacar “la gran labor que s’està duent a terme des de la direcció del castell per a aconseguir la desestacionalització de les visites, un treball que ja està donant molt bons resultats com posen de manifest les xifres de visitants en els mesos de temporada baixa, com al novembre i desembre, perquè en cadascun d’ells va haver-hi a prop 11.000 visites”. Al març va haver-hi quasi 17.700 visites. El mes de desembre resulta especialment significatiu perquè va tindre 2.000 més que en 2018.

La responsable de l’àrea de Cultura ha afegit que “des de la Diputació de Castelló continuarem treballant per a posar encara més en valor el castell de Peníscola, programant tot tipus d’activitats perquè cada vegada resulte més atractiu aquest emblemàtic edifici”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari