33 equips vacunen hui al personal de centres educatius de Castelló amb AstraZeneca

Els punts de vacunació es troben en el Palau d’Esports de Vinaròs, l’Hospital de Campanya de Castelló i el Centre de Congressos de Vila-real

33 equips vacunen hui al personal de centres educatius de Castelló amb AstraZeneca

Després de la suspensió de l’administració de vacunes d’AstraZeneca per part del Ministeri de Sanitat i la posterior decisió de continuar avant amb aquestes dosis, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública reprén hui la vacunació del professorat de la Comunitat Valenciana amb 33 equips per a inocular les dosis a més de 18.000 persones que conformen la comunitat educativa de la província.

En concret, l’estratègia s’ha reprogramat per a citar als docents el 26, 27 i 31 de març, i el dia 1 d’abril. Durant aquests quatre dies, rebran la primera dosi de la vacuna d’AstraZeneca 145.174 persones de 3.195 centres educatius, segons ha informat la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, que ha explicat que es vacunaran 76.808 persones de 1.802 centres docents de la província de València, 50.079 de 999 centres educatius d’Alacant i 18.287 persones de 394 centres la província de Castelló.

L’objectiu de Sanitat és vacunar al nombre més gran de persones en el menor temps possible, tan sols en quatre dies. De fet, la Conselleria de Sanitat ha ampliat a 250 el nombre d’equips de professionals que es fan càrrec d’aquesta vacunació massiva, i que han sigut formats per a poder dur-la a terme des que arriba el pacient fins a la seua espera a la sala de postvacunació durant 15 minuts.
Per províncies, són 33 equips de vacunació destinats a Castelló, 131 equips a la província de València i 86 equips de professionals per als espais de vacunació de la província d’Alacant.

Vacunació a Vinaròs, Vila-real i Castelló

Així, hui mateix estan citades les persones de la comunitat educativa en 25 espais de vacunació al llarg de la Comunitat Valenciana. Com ja s’havia avançat, aquests s’han instal·lat en diferents centres i espais municipals que han sigut adaptats i reconvertits en punts de vacunació per a poder oferir aquesta prestació assistencial de la forma més adequada, tant per a pacients com per als professionals.

I és que aquesta campanya per a immunitzar els professionals que conformen els centres educatius serà un assaig per a la campanya de vacunació massiva prevista també per a abril, tal com han reiterat en diferents ocasions el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, i la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló.

En concret, a la província de Castelló es vacunaran en el Palau d’Esports de Vinaròs, Hospital de Campanya de Castelló i Centre de Congressos, Fires i Trobades de Vila-real.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari