Ja es poden adquirir els abonaments gratuïts de Renfe a Castelló

Aquesta mesura s’aplica fins al 31 de desembre com a resposta a la inflació

Ja es poden adquirir els abonaments gratuïts de Renfe a Castelló

Ja és possible adquirir els abonaments gratuïts de Renfe de Rodalia i Mitja distància a Castelló. Hui s’obri el termini per a adquirir aquests abonaments que permetran viatjar gratis als i les castellonenques entre l’1 de setembre i el 31 de desembre de 2022 com a resposta a la inflació de preus.

Es tracta d’una de les mesures impulsades pel Govern d’Espanya que, d’acord amb els càlculs del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana, podria suposar un estalvi de fins a 1.000 euros per família entre setembre i desembre.

Com aconseguir els abonaments gratuïts de Renfe a Castelló?

Renfe ha obert en la seua pàgina web un espai dedicat a aquesta iniciativa en la qual es detalla tota la informació per als usuaris i usuàries del servei de Rodalia i Mitja distància.

Així, el primer pas és registrar-se prèviament en renfe.com o en les aplicacions mòbils de Renfe i Renfe Rodalia, completant el formulari. Des del 8 d’agost, quan es va iniciar el termini, més de 300.000 persones s’han registrat per a obtindre l’abonament, segons el Ministeri.

Després d’aquest primer pas, ja és possible adquirir els abonaments en els punts de venda habituals: l’app de Renfe Rodalia, amb la qual s’evita cues i esperes; i les màquines d’autovenda i taquilles de les estacions dels municipis de Castelló.

Malgrat ser un abonament gratuït, és necessari abonar una fiança de 10 euros per al servei de Rodalia que es retornarà a la targeta amb la qual s’ha efectuat el pagament en finalitzar els 4 mesos de validesa de l’abonament. En el cas de Mitja distància, també haurà d’abonar-se una fiança de 20 euros. Com a mínim, hauran de realitzar-se 16 viatges al llarg dels quatre mesos en tots dos casos.

A més, els serveis Avant tindran un descompte del 50% per als usuaris recurrents, que s’aplica a tots els títols multiviatge Avant (Abonament Targeta Plus, Targeta Plus 10 o Targeta Plus 10-45), que es vendran entre l’1 de setembre i el 31 de desembre de 2022, amb condicions d’ús específiques adaptades al període de bonificació establit.

D’aquesta manera, a partir de l’1 de setembre i fins al 31 de desembre es podrà viatjar gratis en les línies de Rodalia de Castelló i en Mitja distància.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari