L'aeroport de Castelló impulsa inversions per quasi 600.000 euros per a afavorir el desenvolupament de l'activitat i avançar en la diversificació

Ampliarà la plataforma industrial amb una zona annexa de 5.700 metres quadrats i construirà un hangar per a atendre possibles demandes

L'aeroport de Castelló impulsa inversions per quasi 600.000 euros per a afavorir el desenvolupament de l'activitat i avançar en la diversificació
03/04/2021 -

L’aeroport de Castelló avança en la seua estratègia de diversificació amb l’impuls a noves inversions valorades en quasi 600.000 euros, que permetran reforçar la cartera de serveis de la infraestructura i la implementació d’activitats.

Així ho ha explicat el conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, qui ha fet aquest dissabte una visita a l’aeroport de Castelló, acompanyat per la directora general d’Aerocas, Blanca Marín.

El conseller ha aprofitat la visita per a realitzar un recorregut per diferents punts de les instal·lacions, com la torre de control, i supervisar les obres de construcció de la nova plataforma industrial i de prolongació del carrer de rodatge.

Arcadi España ha avançat que aquesta actuació en curs -que abasta una superfície de quasi 28.000 metres quadrats i suposa una inversió d’1,6 milions d’euros- es veurà ampliada amb la creació d’una plataforma annexa de 5.700 metres quadrats, en la qual Aerocas invertirà prop de 300.000 euros.

“D’aquesta manera, la futura zona industrial disposarà de més espai, a fi de garantir els plans d’expansió de les empreses que ja operen en l’aeroport i d’unes altres que puguen incorporar-se en el futur”, ha explicat.

D’altra banda, el conseller ha anunciat que Aerocas ha impulsat la construcció d’un hangar polivalent per a atendre possibles demandes i facilitar la implementació de noves activitats. La instal·lació abastarà una superfície de 500 metres quadrats i compta amb un pressupost de licitació de 285.000 euros. Anirà situada en la zona de l’aeroport dedicada a la construcció d’hangars per part de les empreses.

El conseller ha incidit en què l’estratègia de diversificació “està permetent que l’aeroport continue generant activitat i inversió, de la mà de la iniciativa privada, malgrat la complexitat del context per la pandèmia i el seu fort impacte en el sector de l’aviació”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari