L'aeroport de Castelló reforça la seua col·laboració amb l'Ajuntament de la Vall d'Uixó per al foment del turisme i l'activitat empresarial

La directora general d’Aerocas trasllada a l’alcaldessa de la Vall la voluntat de cooperar per a afavorir el desenvolupament del teixit productiu

L'aeroport de Castelló reforça la seua col·laboració amb l'Ajuntament de la Vall d'Uixó per al foment del turisme i l'activitat empresarial
16/04/2021 -

L’aeroport de Castelló i l’Ajuntament de la Vall d’Uixó han acordat reforçar la seua col·laboració a fi de fomentar el desenvolupament del sector turístic i incentivar l’activitat empresarial en el territori.

La directora general d’Aerocas, Blanca Marín, ha rebut la visita de l’alcaldessa de la Vall, Tania Baños, dins de la ronda de contactes amb representants d’ajuntaments.

Blanca Marín ha incidit en què l’aeroport és un element dinamitzador de l’economia que encoratja l’arribada d’inversions, “per la qual cosa constitueix un aliat dels municipis”.

La responsable d’Aerocas ha explicat la situació actual i perspectives de futur de la infraestructura i ha ofert la seua col·laboració a l’alcaldessa de la Vall d’Uixó per a afavorir l’arribada de turistes i el desenvolupament del teixit productiu.

Ha destacat que la Vall “disposa de recursos turístics de primer nivell “com són els Coves de Sant Josep”, a més de comptar “amb un potent sector empresarial que pot trobar punts de connexió amb les activitats que ja desenvolupa l’aeroport, així com amb els projectes que estan en curs”. En aquest sentit, ha detallat l’objectiu estratègic d’impulsar un gran pol econòmic vinculat a la logística i l’aeronàutica en la Zona d’Activitats Complementàries.

D’altra banda, Blanca Marín ha ressenyat que la Plana Baixa se situa dins de l’àrea d’influència de l’aeroport, “per la qual cosa volem fomentar l’ús de les instal·lacions per part de la ciutadania d’aquesta comarca”.

Per part seua, Tania Baños ha assenyalat que “és moment de sumar esforços i d’aliar-nos amb els qui poden ajudar-nos a potenciar el nostre turisme i la nostra activitat empresarial”. Per això, en els últims mesos ha mantingut reunions de treball també amb el Port de Castelló, CEV, Parc Sagunt i Ajuntament de Sagunt i continuaran en les pròximes setmanes “per a parlar de futur i de què podem aportar-nos per a donar més valor al nostre territori”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari