Alerta groga a Castelló per pluges

Els propers dies seran passats per aigua en l’interior i litoral de la província de Castelló

Alerta groga a Castelló per pluges

La tardor arriba a la província de Castelló amb pluges que podrien ser localment fortes i per les quals l’Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) ha establit l’alerta groga.

Així ho marca la previsió d’aquesta mateixa vesprada del dimarts, en la qual s’esperen pluges a partir de les 16.00 hores en municipis com Segorbe, Onda, Castelló, Benicàssim, Benlloch, Torreblanca, Morella, Benassal, Peníscola o Xert. A partir d’eixa hora s’activa l’alerta groga a l’interior sud per pluges que podrien deixar 20 litres d’aigua per metre quadrat.

Quant a aquest dimecres, 21 de setembre, l’alerta groga comença a les 14.00 hores a l’interior sud i nord de la província per la possible precipitació acumulada de 20 litres per metre quadrat, que podria augmentar puntualment fins als 30 litres, i per tempestes amb granís.

Aquesta alerta continuarà fins al dijous, 22 de setembre, a les 14.00 hores aproximadament en el litoral nord i sud de Castelló.

Respecte al divendres, 23 de setembre, Aemet preveu també pluges en tot el territori fins a almenys les 18.00 hores, mentre que el dissabte s’espera que ploga tot el dia i en tota la província, igual que el diumenge, segons indica l’agència en les seues previsions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari