10 empreses opten a la remodelació del barri Corell d’Almassora

10 empreses opten a la remodelació del barri Corell d’Almassora
23/02/2022 -

El departament de Contractació de l’Ajuntament d’Almassora ha tancat el termini de presentació d’ofertes per a la remodelació del barri Corell amb 10 empreses candidates. El consistori ha licitat els treballs de regeneració per valor d’1.173.831,51 euros amb un termini d’execució de 10 mesos. Cal destacar que es tracta de la major inversió de 2022 en un únic barri i que compta amb el cofinançament dels fons FEDER i l’Ajuntament al 50%.

El personal de l’àrea de Contractació ja treballa per a proposar a adjudicació a la companyia amb millor valoració de les 10 candidates i així dur a terme una actuació necessària en un dels punts amb major degradació del municipi. En les pròximes setmanes, el consistori estudiarà la millor oferta econòmica unida a l’empresa que complisca amb els requisits sol·licitats. Els treballs renovaran un barri que ha anat rebent millors puntuals en els últims anys i ara transformarà per complet el seu entorn.

L’equip de govern va presentar al veïnat el mes de setembre passat l’actuació prevista i va recollir les aportacions veïnals que també han sigut incloses en el projecte. La renovació de Corell apostarà per llambordes absorbents que evitaran els problemes habituals d’inundacions en la zona, a més de millorar l’accessibilitat i les infraestructures urbanes del districte. La signa Ingenio Gestión i Técnica S.L. va dissenyar el projecte l’any passat amb les claus aportades pels tècnics municipals.

Entre els objectius de la remodelació destaca: la reforma de la xarxa de proveïment, la renovació dels trams de la xarxa de residuals que presenten problemes, la implantació d’una xarxa de pluvials que evite inundacions i la millora de serveis urbans com la xarxa de telecomunicacions i elèctrica. D’altra banda, els treballs dirigits a augmentar les condicions d’accessibilitat per als vianants restringiran el trànsit de vehicles pels carrers del barri.

Cal recordar que és un dels projectes urbanístics més quantiós de la legislatura en incloure el tractament superficial, l’adequació de les instal·lacions existents i el foment de la inclusió social, entre altres. En concret, la intervenció eliminarà barreres arquitectòniques en les voreres, incorporarà nou mobiliari i millorarà els serveis públics que ja existeixen en la zona. La senyalització i jardineria del districte també patiran variacions que modificaran per complet la configuració de Corell.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari