17 aspirants s'examinen per a aconseguir una de les cinc places d'oficial de policia a Almassora

17 aspirants s'examinen per a aconseguir una de les cinc places d'oficial de policia a Almassora
19/04/2021 -

El centre social de Sant Felip alberga aquest matí la prova d’aspirants a les cinc places d’oficial de la Policia Local d’Almassora. Un total de 17 candidats, 15 homes i dues dones, estan convocats a l’examen psicotècnic per a avaluar els trets de la personalitat i possibles indicadors de desajustament o inadaptació de persones aspirants i una altra prova dirigida al mesurament de les conductes relacionades amb l’activitat laboral.

Les 17 persones convocades han acudit a la prova, convocada a les 10 hores, entre estrictes mesures de seguretat. Ventilació, distància de seguretat entre taules, presa de temperatura i gel hidroalcohòlic de mans són les mesures adoptades pel tribunal per a evitar contagis de coronavirus.

De fet, la Policia Local va decidir traslladar l’examen de l’aula de formació de l’edifici consistorial a aquest emplaçament per l’amplitud del recinte. A més, la convocatòria recorda l’obligació d’acudir al lloc de la prova “amb una antelació de 15 minuts respecte a l’horari establit i no abans per a evitar aglomeracions al carrer” en compliment de la normativa de seguretat.

Cal recordar que l’examen té lloc després de la realització de les proves físiques, la setmana passada, en la pista d’atletisme Gaetà Huguet de Castelló i la piscina municipal d’Almassora. Tots els opositors qualificats d’aptes o exempts assisteixen aquest matí a la prova psicotècnica proveïts de mascareta i DNI.

Aquesta convocatòria és independent de la iniciada mesos arrere per a la incorporació de set agents a la plantilla municipal. En eixe cas, sis homes i una dona van ser els millor puntuats després d’un procés com el que ara passen els aspirants a oficial i que inclou proves mèdiques i psicotècniques, d’actitud física, qüestionaris, exercicis pràctics sobre el temari i entrevista personal.

En eixa ocasió, el procés per a l’ampliació de la plantilla va començar amb 254 aspirants, 242 per a cobrir les set places de torn lliure i 12 per a les tres vacants pel torn de mobilitat. La prova més multitudinària va obligar a habilitar el poliesportiu La Garrofera el passat estiu, adoptat a les mesures sanitàries d’aquell moment per a evitar contagis de coronavirus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari