Almassora reserva 260.000 euros per a la recuperació econòmica abans de 2021

Almassora reserva 260.000 euros per a la recuperació econòmica abans de 2021
27/10/2020 -

L’Ajuntament d’Almassora ha reservat 261.369,79 euros per a la recuperació econòmica abans de final d’any. Es tracta d’una modificació de crèdits que recull fons pendents i els redistribueix en obres i serveis urgents amb l’objectiu d’atendre necessitats del municipi i afavorir la contractació d’empreses i autònoms de la localitat.

Entre altres, 68.000 euros aniran a reposició i millora en vies públiques, 48.400 euros serviran per a posar a punt la solera del recinte on se situaran els barracons del col·legi Ambaixador Beltrán de cara a les obres del nou centre, millores de voreres en polígons industrials (20.000 euros) i 15.500 euros serviran per a comprar mobiliari d’instal·lacions esportives com les xarxes i cortines del pavelló B de la Garrofera.

“La majoria aniran a treballs del Pla Reactivem Almassora, a proveïdors de la nostra localitat, i també aprofitarem per a fer aqueix tipus d’obres que són absolutament necessàries com la reparació de la zona esportiva del parc de Pesudo, que va ser objecte del vandalisme, o arranjaments de voreres que suposen un risc per als vianants”, segons el regidor d’Hisenda, Santiago Agustí.

Noves escales per al cementeri, la reparació dels jocs infantils de la platja, el descalcificador de la piscina o la caseta per al mesurador de contaminador atmosfèrica al costat del polígon del Serrallo són algunes de les inversions previstes. També la biblioteca municipal sumarà mobiliari, igual que el Mercat Central, que incorporarà una campana extractora. Excepte els subministraments, totes les obres aniran a càrrec d’empreses de la localitat.

“Es tracta de reactivar l’economia dins de les nostres possibilitats”, ha indicat l’edil després de la celebració d’un ple extraordinari complementari al debat sobre l’estat de la ciutat d’ahir. Partit Socialista, Ciutadans i Partit Popular donen suport a aquestes mesures, mentre que Compromís va optar per l’abstenció.

PAT

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha enlletgit a aquest últim grup “que venga com un assoliment que els seus càrrecs en la Conselleria de Territori hagen recapacitat i anunciat que corregiran, després de la pressió veïnal i de l’equip de govern d’Almassora, el seu anunci de deixar fora d’ordenació urbana els habitatges més pròxims al polígon del Serrallo”. “La regidora de Territori, l’arquitecte municipal i jo mateixa ja li ho vam indicar a Rosa Pardo, la directora general, res més finalitzar la presentació pública del PAT, la setmana passada, quan vam ser conscients de les seues intencions i, en qualsevol cas, presentarem les corresponents al·legacions”, segons Galí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari