Acord entre Almassora i Castelló per a pavimentar el camí La Ratlla aquest mes per més de 62.000 euros

Becsa executarà els treballs per a garantir la seguretat viària

Acord entre Almassora i Castelló per a pavimentar el camí La Ratlla aquest mes per més de 62.000 euros
03/08/2022 -

Els ajuntaments d’Almassora i Castelló han aconseguit un acord per a solucionar els problemes de pavimentació del camí La Ratlla, que connecta el Centre Empresarial La Plana amb la capital, a la fi d’aquest mes. D’aquesta manera, finançaran al 50% els més de 62.000 euros en què està pressupostada una actuació encaminada a millorar la seguretat viària.

Així, tots dos consistoris compartiran els 62.395,15 euros de despeses derivades de la intervenció per a atendre la petició de nombrosos treballadors de la zona, ja que les pluges i el pas freqüent de vehicles pesants han desgastat el ferm d’aquest vial. L’edil de Serveis Públics d’Almassora, Joan Antoni Trenco, ha agraït al regidor d’Urbanisme de Castelló, José Luis López, que atenguera la seua sol·licitud de visitar la zona per a comprovar l’abast dels danys i donara el seu vistiplau al cofinançament del projecte. L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, també s’ha desplaçat hui davant el pròxim inici de les obres.

L’objectiu de la intervenció és millorar el paviment deteriorat i garantir la seguretat dels centenars de transportistes que usen aquest camí diàriament, així com del trànsit en general. Per a això, cada consistori contribueix amb 31.200 euros, IVA inclòs, per a finançar el 50% dels treballs. L’empresa castellonenca Becsa iniciarà l’actuació a la fi d’aquest mes per a finalitzar-la en la primera quinzena de setembre.

La companyia responsable del servei ha explicat a totes dues entitats públiques el pla d’actuació per al camí La Ratlla. La remodelació del vial consistirà en una agranada de tot el vial per a cobrir els sots i desperfectes ocasionats, la regularització del ferm amb la col·locació d’uns tres centímetres de mescla en calenta i, per a finalitzar, l’extensió d’una capa d’aquest mateix material però amb un gruix de cinc centímetres.

A més, l’àrea de Serveis Públics de l’Ajuntament d’Almassora s’ha compromés a esbrossar la zona a través d’empreses locals per a adequar-la i que la signatura responsable de la pavimentació puga iniciar la intervenció en les dates previstes. Posteriorment, una empresa de senyalització marcarà el vial amb les indicacions corresponents.

Trenco ha incidit en el fet que aquest projecte resoldrà la petició “de molts empresaris i treballadors de la zona que sol·licitaven constantment millorar aquest vial tan transitat”. “Agraïm a l’Ajuntament de Castelló la seua predisposició per a treballar conjuntament i millorar una carrera que afecta ciutadans de tots dos municipis”, ha afirmat l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari