Almassora adjudica el contracte per a crear la primera Entitat de Gestió i Modernització de polígons

Almassora adjudica el contracte per a crear la primera Entitat de Gestió i Modernització de polígons
31/05/2022 -

L’Ajuntament d’Almassora ha adjudicat el contracte per a l’estudi, assessorament i assistència per a la constitució de l’Entitat de Gestió i Modernització (EGM) del polígon industrial Camí Fons SUPOI-8, la primera prevista en la localitat. L’equip encarregat de la redacció, Gestión áreas industriales by Romina Moya S.L., té un termini de sis mesos per a presentar els resultats que permetran potenciar l’àrea industrial d’Almassora.

L’objecte del contracte es divideix en diverses fases: estudi de fitxes cadastrals i treball de camp amb visites a les diferents empreses per a la conscienciació i adhesió al projecte i, en un segon tram, creació d’una comissió promotora amb una junta directiva i formació d’un grup de treball. El procés inclou també la documentació específica per a la sol·licitud de constitució de l’EGM, redacció d’estatuts i pressupostos i pla d’actuació, així com la redacció i negociació del conveni i fonts de finançament previstes.

Altres aspectes són la realització d’esdeveniments per a la presentació formal del projecte i de la constitució de l’EGM, així com la seua aprovació a través del ple, i l’assemblea de ratificació per a votar el projecte presentat a l’Ajuntament. Realitzada aquesta assemblea, haurà de passar de nou pel ple municipal per a l’aprovació per majoria de la nova entitat, que suposarà la signatura del conveni, publicació i registre per a la seua posada en marxa.

El contracte va eixir a licitació amb invitació per a presentar oferta per 13.551,60 euros, IVA inclòs, i permetrà “millorar les infraestructures i serveis i posicionar aquestes àrees industrials, facilitar la seua regeneració, promoció econòmica i ampliació d’aquestes”, segons assenyala la memòria per a la contractació del servei. Aquest document recorda que la contractació es produeix en mancar l’Ajuntament dels mitjans materials i personals necessaris per al compliment de les diferents prestacions que constitueixen el seu objecte.

La iniciativa va començar a gestar-se al desembre amb la reunió impulsada des del consistori per a constituir la primera Entitat de Gestió i Modernització de les àrees industrials del municipi, en una trobada promoguda juntament amb la Federació de Polígons Empresarials de la Comunitat Valenciana (Fepeval) i l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i l’Ajuntament d’Almassora.

La reunió va permetre a les empreses assistents conéixer les claus per a impulsar aquesta plataforma que serà un altaveu de les seues necessitats i reptes de futur i que servirà per a millorar la comunicació amb l’administració i potenciar el creixement de la indústria. L’alcaldessa, Merche Galí, així ho va ressaltar en la intervenció inaugural d’una jornada “que marca l’inici de nous contactes fins a professionalitzar la gestió de les àrees industrials, en la qual ens volem implicar i implicar també agents externs”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari