Almassora atorgarà 12 beques de formació a estudiants del municipi

Almassora atorgarà 12 beques de formació a estudiants del municipi
12/05/2022 -

La Regidoria d’Ús de l’Ajuntament d’Almassora atorgarà fins a 12 beques de formació per a estudiants del municipi gràcies a la iniciativa Bec-Almassora Futur. Els joves aplicaran els coneixements adquirits en diferents àrees municipals vinculades a la seua formació acadèmica. Les estades seran de tres mesos en el període de juliol a setembre i amb una jornada de 20 hores setmanals.

La beca dona l’oportunitat de tindre una primera presa de contacte amb el món laboral i, concretament, amb els departaments per als quals els candidats s’han format acadèmicament, entre els quals es troben alguns com a Cultura, Informàtica, Dinamització Lingüística, Recursos Humans, Serveis Socials, Enginyeria, etcètera.

És per això que, un dels requisits essencials és, a més d’haver complit la majoria d’edat i posseir el veïnatge administratiu d’Almassora, estar estudiant en aquest curs (2021/2022) el títol requerit per a l’àrea. Així mateix, els sol·licitants no podran optar a ella si ja estan gaudint d’una altra ajuda de la mateixa finalitat, o bé estan treballant en algun àmbit relacionat amb l’objecte de la beca.

Quant als criteris de valoració, els apartats de major puntuació seran la mitjana de l’expedient del curs anterior (fins a 4 punts), l’entrevista curricular (fins a 3 punts) i els coneixements d’idiomes comunitaris (fins a 1,5 punts). De la mateixa manera, posseir altres titulacions relacionades amb la beca oferida, patir una minusvalidesa i comptar amb un títol de valencià acreditat per la Junta Qualificadora de Coneixements del Valencià o una altra homologada seran altres aspectes valorables.

Les sol·licituds es presentaran telemàticament en un termini de 10 dies hàbils comptats a partir de l’endemà de la publicació de les bases en el Butlletí Oficial de la Província. Finalitzat aquest període, la instrucció publicarà la llista provisional d’admesos i aquells no seleccionats tindran 5 dies hàbils per a reclamar o presentar els documents preceptius.

Una vegada resoltes les reclamacions es formularà la llista definitiva que anunciarà als triats per a optar a la beca de formació. En cas que alguna àrea quede deserta se seleccionarà a una altra persona que haja obtingut la puntuació més alta en el procés selectiu. Tant la llista provisional com la definitiva apareixeran publicades en el tauler d’anuncis de l’Ajuntament i en la pàgina web municipal www.almassora.es.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari