Almassora destinarà 287.000 euros al lloguer de carpes, banys i camerinos en quatre anys

Almassora destinarà 287.000 euros al lloguer de carpes, banys i camerinos en quatre anys
14/12/2021 -

L’àrea de Contractació de l’Ajuntament d’Almassora ha tancat el contracte de lloguer de carpes per a esdeveniments, sanitaris portàtils i camerinos per valor de 287.586,68 euros durant els pròxims quatre anys. Cal recordar que els tres arrendaments s’han tancat per dos anys fixos més dos prorrogables, sempre que es complisquen els requisits establits en les bases de licitació. El consistori formalitzarà durant la setmana que ve els tres contractes que entraran en vigor i cobriran el primer acte festiu durant la celebració de Nit de Cap d’Any en el Recinte Fester.

Gràcies a la formalització d’aquestes adjudicacions, l’Ajuntament cobrirà el servei de lloguer i muntatge de carpes per a tots els esdeveniments festius de diferents àrees com a Festes, Joventut o Cultura durant els pròxims quatre anys. A més, els camerinos necessaris per a alguns artistes en actuacions musicals o culturals concretes també entren en vigor. D’altra banda, també s’ha adjudicat l’arrendament i neteja de tots els vàters portàtils situats a l’estiu en la zona costanera, així com els necessaris en cada acte festiu, fira o casal celebrats en el municipi.

D’aquesta manera, el departament de Contractació ha tancat els contractes de lloguer dels tres serveis per un total de 287.586,68 euros per a quatre anys. Aquest import es divideix en: 145.200 euros per a la signatura adjudicatària del subministrament de les carpes, 114.686,68 euros per al servei dels sanitaris portàtils i 27.700 euros per al lloguer dels camerinos; tots ells durant els pròxims quatre anys.

Pel que respecta a l’arrendament de carpes i el seu muntatge, la mercantil Grup Maestrat Carpes Espectacles i Esdeveniments SL ha sigut la guanyadora del concurs enfront de dues possibles candidates. La signatura Toi Toi Sanitaris Mòbils SA s’ha emportat la licitació dels vàters portàtils i la seua neteja enfront de dues empreses més. Quant als camerinos, la companyia castellonenca Ecobox SL ha vençut el concurs pel qual barallava una altra companyia més.

El consistori ha licitat l’arrendament i neteja dels sanitaris portàtils amb la condició que en tots els actes o serveis s’instal·len vàters adaptats a persones amb mobilitat reduïda. A més, durant l’època estival la presència d’aquest mobiliari haurà d’abastar des de l’1 de juny fins al 15 de setembre. Finalment, la carpa de festes de Santa Quitèria haurà de sumar un total de 70 per 20 metres, mentre que la dels festejos del Roser i Nit de Cap d’Any un total de 50 per 20 metres.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari