Almassora posa a punt els col·legis durant Nadal

El Servei Municipal de Manteniment i Logística frega les 3.000 actuacions durant l’any

Almassora posa a punt els col·legis durant Nadal
30/12/2021 -

El Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) de l’Ajuntament d’Almassora aprofita les vacances nadalenques per a posar a punt els col·legis de cara a la tornada de l’activitat escolar el mes vinent. Els operaris treballen per a millorar l’interior dels edificis amb xicotetes actuacions, així com els respectius entorns. A més, els sis centres escolars compten amb una neteja a fons durant aquestes dates. D’altra banda, en el balanç anual, el personal del SMML ha comptabilitzat un total de 2.979 serveis efectuats durant tot el 2021.

Com cada any, les brigades municipals, d’acord amb la direcció dels col·legis, han pres nota de tots els desperfectes en les últimes setmanes per a reparar-los durant l’aturada nadalenca i que els menors tornen a les seues aules en les millors condicions. Per exemple, el Regina Violant acull el canvi d’alguna rajola pròxima als radiadors que tenia desperfectes, així com la col·locació en diferents punts de pissarres i panells que ja es trobaven en el centre.

Al seu torn, el SMML canvia penjadors en mal estat i retira estris del col·legi Germans Ochando. El centre Cardenal Cisneros precisa de la pintura d’un despatx i del canvi de finestres, actuació que comptarà amb l’ajuda d’una empresa privada. Finalment, el recinte educatiu d’Errant Vilar requereix el buidatge d’embornals per a prevenir embossos i inundacions, a més de la neteja amb màquina especialitzada del porxo d’entrada i el pati.

D’altra banda, l’àrea de Serveis Públics, responsable del SMML, igual que els altres departaments municipals també ha realitzat un balanç de les actuacions acomplertes durant tot l’any 2021. L’informe reflecteix un total de 2.979 intervencions repartides entre totes les àrees del consistori, bé en edificis municipals com en la via pública. Cal recordar que el SMML compta amb nou empleats, sense sumar les persones beneficiàries dels plans d’ocupació gestionats per l’Ajuntament.

Les actuacions d’aquest departament afecten i ajuden a àrees com a Urbanisme, Seguretat, Festes, Informàtica o els mateixos Serveis Públics. La neteja de la via pública, la recollida d’estris, jardineria, el treball al costat de moltes empreses contractades per l’Ajuntament són unes altres de les funcions. A més, la reparació, neteja i posada a punt de tots els edificis municipals és una altra de les responsabilitats de la brigada.

Finalment, el regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, ha declarat que “la pandèmia també ha afectat el dia a dia del nostre treball i realitzar prop de 3.000 actuacions, relacionades amb la COVID i no, en un any tan complicat com aquest parla molt bé de l’eficàcia del personal del SMML”. “Aprofitem l’aturada de Nadal per a repassar els desperfectes en els col·legis i per a realitzar una neteja a fons dels sis centres”, ha afirmat l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari