Almassora condiciona el solar i la pista de patinatge després de la retirada de barracons del Regina

Almassora condiciona el solar i la pista de patinatge després de la retirada de barracons del Regina
16/12/2020 -

L’Ajuntament d’Almassora ha destinat 35.152,92 euros al manteniment de la pista de patinatge i el seu entorn després de l’eliminació dels barracons del col·legi Regina Violant. L’actuació ha permés la reparació del paviment, la pintura de les estructures situades per a oferir ombra al públic i el trasllat dels fanals fora del recinte. D’aquesta manera, quasi 200 esportistes dels tres clubs de patins que utilitzen aquesta seu gaudiran del condicionament d’un circuit amb ús diari i que acull competicions locals i autonòmiques durant els caps de setmana.

La reparació del paviment de la pista de patinatge, situada al costat de la piscina coberta, compta amb la intervenció més quantiosa, amb una suma de 31.610,04 euros. L’actuació ha consistit en el treball d’escatat per a permetre la col·locació de tres capes que reparen les clivelles i mantenen fixat el circuit. A més, la modificació ha comptat amb la pintura de les línies de competició, la pista de color morat, corporatiu del Servei Esportiu Municipal (SEM), i el logotip de l’Ajuntament i del SEM en els carrils.

D’altra banda, el consistori també ha destinat 2.393,38 euros per al condicionament de les zones d’ombres situades entre els antics barracons del col·legi Regina Violant i la pista de patinatge. D’aquesta manera, l’empresa contractada per a aquest servei ha pintat i reparat les estructures, deteriorades i oxidades pel pas del temps, amb la finalitat de millorar les seues condicions. El públic que assisteix a presenciar les competicions celebrades a Almassora utilitza aquest espai del recinte esportiu per a protegir-se del sol.

En última instància, una altra de les peticions dels clubs de patinatge era traslladar tots els fanals de la instal·lació a un espai fora del límit de la pista, amb l’objectiu d’evitar possibles col·lisions dels esportistes amb aquests obstacles. Per a això, l’Ajuntament ha invertit un total de 1.149,50 euros. “Hem aconseguit respondre a moltes de les demandes que ens van traslladar els tres clubs de patins situats en aquesta pista”, ha declarat el regidor d’Esports, Sergio Gómez.

Aquests treballs són una de les últimes actuacions de l’any prevista per la Regidoria d’Esports en les instal·lacions municipals. Així, tots els patinadors que pertanyen als tres clubs de la localitat (Almassora Club Patí, Associació Santa Quitèria Club Patí i Rollers Almassora Club de Patinatge) podran gaudir de la inversió realitzada en el manteniment de la pista i el seu entorn.

A més, el pavelló B de la Garrofera ha sumat material esportiu en les últimes setmanes, com les xarxes per a separar pistes, i el parc Manuel Pesudo ha incorporat nous bancs en la zona esportiva, un dels espais més usats pel veïnat del barri.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari