Almassora activa el Pla d’Ocupació Municipal amb la contractació de 15 treballadors

El consistori destina 150.000 euros a ocupar a aquestes persones durant sis mesos

Almassora activa el Pla d’Ocupació Municipal amb la contractació de 15 treballadors
27/03/2022 -

L’Ajuntament d’Almassora activa aquest dimarts el Pla d’Ocupació Municipal amb la contractació de 15 persones desocupades de la localitat. Es tracta del programa local dotat amb 150.000 euros del pressupost de 2022 per a cobrir amb fons municipals el salari d’aquests nous treballadors. La nova plantilla, amb un contracte de sis mesos de duració, comença a treballar dimarts que ve i finalitzarà el 28 de setembre.

El servei de Labora de la Generalitat Valenciana ha traslladat a l’àrea d’Ocupació un llistat amb les persones candidates empadronades a Almassora per als llocs de treball oferits pel consistori. Durant les últimes setmanes, el personal de l’Ajuntament ha entrevistat els veïns interessats i ha triat als 15 treballadors que s’incorporen dimecres que ve a la plantilla municipal.

L’equip de govern ha elaborat una planificació per a situar als 15 treballadors en les àrees amb major demanda de personal. D’aquesta manera, el Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) incorporarà a cinc peons d’obra pública i dos peons de neteja; a més, dues persones es dedicaran a la neteja agrícola de camins, mentre que sis conserges ocuparan Serveis Socials, la biblioteca de la platja i el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC).

Els 15 veïns i veïnes beneficiaris del Pla d’Ocupació Municipal d’Almassora comptaran amb un contracte laboral a jornada completa. Rebran una retribució econòmica equiparada al salari mínim interprofessional. Aquestes són les primeres incorporacions dels programes impulsats des de la Regidoria d’Ocupació per a enguany. Cal recordar que l’Ajuntament destinarà més de 1,7 milions d’euros a l’ocupació durant 2022.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari