Almassora activa la web d'empreses per a crear ocupació i atraure inversió

Almassora activa la web d'empreses per a crear ocupació i atraure inversió
23/06/2022 -

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, el tinent d’alcalde, Javier Mollá i l’Agent de Desenvolupament Local (ADL) del consistori han presentat aquest matí una nova web enfocada a les empreses. L’objectiu és millorar la comunicació amb les mateixes i que aprofiten la plataforma per a llançar ofertes d’ocupació, conéixer els polígons, els recursos disponibles o els avantatges fiscals de les quals el municipi disposa. De la mateixa manera, és un apartat destinat a facilitar la cerca de treball, per la qual cosa va dirigit, també, al públic en general.

La creació de la web sorgeix del projecte de Compra Pública Innovadora (CPI), cofinançat per la Unió Europea a través del Programa Operatiu del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Comunitat Valenciana. La CPI busca enfortir i fomentar el sistema valencià d’innovació per a millorar el teixit productiu. Cal destacar que Almassora va ser el municipi de la província de Castelló amb més fons públics, en concret 161.477 euros, de l’Agència Valenciana d’Innovació en 2021.

Aquest programa va sorgir amb la finalitat d’aconseguir el creixement econòmic mitjançant la col·laboració publicoprivada. Per això, una empresa informàtica del municipi al costat de l’equip tècnic ha creat Almassora Empreses. Per a accedir a aquest nou espai, l’usuari haurà d’entrar a l’inici de la web del municipi, concretament haurà de fer clic a “Almassora empreses”, situat en la part dreta de la pàgina. Una vegada ací, trobarà diferents seccions, cadascú amb una finalitat diferent.

L’apartat “Perfil econòmic i àrees industrials” explica de manera detallada les característiques de cadascun dels 14 polígons industrials situats en el terme municipal. Aporta informació sobre la situació actual, és a dir, el nombre de parcel·les actives destinades a cada sector industrial i la superfície que ocupen les mateixes.

La secció “Invertir a Almassora” exposa als interessats a muntar una empresa els avantatges i motius pels quals haurien d’establir-se en el municipi. En concret, aporta informació sobre les diferents subvencions disponibles, l’oferta I+D+I i l’educativa, la localització geogràfica dels polígons industrials o les comunicacions, entre altres coses.

“Gestionant-te” és un altre dels espais dels quals disposa la nova pàgina web. D’una banda, permet a les empreses llançar ofertes d’ocupació i, d’altra banda, funciona com a punt de recepció, ja que permet als usuaris manar el seu currículum per a apuntar-se als llocs existents o bé, enviar-ho a una agència concreta perquè li puguen tindre en compte en futures candidatures.
De la mateixa manera, si accedeix a l’apartat “Cursos”, podrà consultar els programes de formació actius destinats a facilitar la inserció laboral. També poden obtindre informació sobre els mateixos com, per exemple, la duració del taller, el preu o la disponibilitat horària i geogràfica.

La finalitat d’aquest espai virtual és servir d’enllaç per a aconseguir una comunicació més fluida i respondre a les necessitats de les empreses. Així mateix, Almassora Empreses servirà d’ajuda per als qui estan en cerca activa d’ocupació i aconseguir ser “un focus d’atracció per a la inversió, reduir la xifra de l’atur i créixer econòmicament”, apunta l’alcaldessa del municipi, Merche Galí.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari