Almassora activarà una APP gratuïta per a reservar activitats i pistes esportives

El consistori invertirà 3.677 euros en la creació per a facilitar la reserva dels usuaris

Almassora activarà una APP gratuïta per a reservar activitats i pistes esportives
03/01/2021 -

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Almassora posarà en marxa enguany una nova eina gratuïta per als usuaris de les instal·lacions esportives de la localitat. El consistori destinarà 3.677 euros per a la creació d’una APP digital que permeta als veïns reservar activitats esportives organitzades pel Servei Esportiu Municipal (SEM), així com franges horàries en les diferents pistes i espais esportius situats en el municipi.

A causa de la situació sanitària actual propiciada per la COVID-19, l’Ajuntament té l’objectiu d’evitar cues i aglomeracions que es puguen produir en la piscina coberta, el centre municipal de la raqueta o el poliesportiu la Garrofera, amb l’objectiu d’efectuar la reserva d’activitats esportives i l’ús de diversos espais. D’aquesta manera, el consistori facilitarà als usuaris una eina més còmoda que permeta agilitar els tràmits i realitzar les seues reserves des dels seus dispositius mòbils.

Cal recordar que l’àrea d’Esports ja ofereix als veïns l’opció de reservar a través de la pàgina web de l’Ajuntament. Els esportistes que vulguen fer ús d’aquesta aplicació digital gratuïta hauran de descarregar-se l’APP ‘Cronos global’ i donar-se d’alta en la plataforma amb el nom d’usuari i contrasenya que els treballadors del SEM facilitaran en recepció o per telèfon.

D’altra banda, cal destacar que els usuaris de l’APP tindran la capacitat de reservar el seu horari en les pistes de tenis, pàdel, frontenis, així com efectuar el pagament a través d’aquest mecanisme. A mesura que la situació sanitària avanç positivament, l’Ajuntament ampliarà els serveis de reserves que podran executar els usuaris mitjançant la pàgina web del consistori i l’aplicació, com l’entrada al gimnàs municipal o la reserva de plaça en els cursets de natació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari