Almassora adjudica la reforma del barri Pío XII per més de 275.000 euros

Almassora adjudica la reforma del barri Pío XII per més de 275.000 euros
06/06/2022 -

L’Ajuntament d’Almassora ha adjudicat el contracte d’obres per a la remodelació del barri Pío XII per més de 275.000 euros, concretament amb un còmput global de 276.848, a l’empresa Montajes Baixauli S.L. La seua oferta és la més beneficiosa de les dues presentades al concurs públic per a uns treballs que tenen un termini d’execució de quatre mesos.

El projecte començarà a l’agost i finalitzarà al novembre, quan l’empresa inclourà la millora per a la canalització de l’enllumenat. Per a dur a terme aquesta millora, l’entitat haurà de fer alguns treballs de més com a excavació de rasa, formar dos tubs de polietilé, càrrega i transport de residus, entre altres. Cal recordar que l’actuació, inclosa en el pressupost de 2022, està cofinançada pels fons FEDER de la Unió Europea al 50%.

La renovació del barri Pius XII té la finalitat de regenerar, modernitzar i evitar la despoblació del barri amb una de les de major quantia per a 2022 al costat d’altres districtes com Fátima i Corell. En aquest cas, la zona d’obres abasta diversos carrers: València, Vila-real, Albocàsser, Cervera del Maestrat, Sant Rafael, Beatriu Civera, Matilde Lloria i la plaça de Carmelina Sánchez-Cutillas.

L’objectiu principal del projecte és millorar les infraestructures urbanes del barri i l’accessibilitat a la zona, ja que presenta problemes derivats d’instal·lacions antigues. Quant a la remodelació, atendrà les propostes rebudes en el Dia del Veí al Barri en Pius XII, així com els suggeriments recollits pels tècnics.

Precisament, els informes d’Urbanisme abunden en les diverses problemàtiques que presenta el districte. Entre elles destaquen les voreres estretes, la deterioració del paviment i la irregularitat de les vorades. La regidora de Territori, Carmina Martinavarro, ha demanat disculpes per endavant al veïnat per les molèsties que causaran les obres “però que comportaran una millora evident de la vida en el barri”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari