Almassora anticipa la Fira de Nadal baix estrictes mesures de seguretat per la COVID-19

Almassora anticipa la Fira de Nadal baix estrictes mesures de seguretat per la COVID-19
11/11/2020 -

El regidor de Comerç, Javier Martí, acompanyat pel president de l’entitat Aproca, Javier Navarro, han presentat la Fira de Nadal 2020. L’equip de govern, d’acord amb l’associació, han decidit anticipar la celebració de la fira amb l’objectiu d’evitar aglomeracions en els comerços durant els dies previs al Nadal. D’aquesta manera, el consistori vol afavorir la compra amb antelació en els xicotets comerços d’Almassora amb la finalitat de millorar la situació econòmica que molts d’ells travessen propiciat per la COVID-19.

La plaça Pere Cornell acollirà la Fira de Nadal els dies 28 i 29 de novembre, amb horari des de les 11 hores fins a les 14 hores al matí i des de les 17 hores fins a les 21 hores a la vesprada. El públic assistent comptarà amb 10 llocs comercials, situats a l’aire lliure, on podran realitzar les seues compres nadalenques amb tota mena d’ofertes i modalitats com a roba, alimentació, fotografia, etc.

L’Ajuntament ha pres una sèrie de mesures preventives enfront del coronavirus amb l’objectiu de poder celebrar la fira i fer costat al comerç local: clos del recinte mercantil igual que el mercat ambulant celebrat els dimarts i divendres, punts d’accés diferenciats amb dispensadors de gel hidroalcohòlic, eliminació de la tradicional carpa de la fira per a afavorir la ventilació, control d’aforament, casetes individuals amb distància de dos metres entre elles, etc.

El regidor de Comerç, Javier Martí, ha mostrat el seu suport als comerços locals “probablement aquest és l’any més difícil per als xicotets comerços de la nostra localitat, ara amb la campanya de Nadal hem d’intentar bolcar-nos tots amb els nostres veïns amb l’objectiu que recuperen alguna cosa de tot el que han perdut durant aquest 2020, l’Ajuntament d’Almassora estarà al costat de tots ells”, ha afirmat l’edil.

El president de l’entitat Aproca, Javier Navarro, també ha mostrat la seua sensibilitat amb el xicotet comerç local en la presentació de la Fira de Nadal “en un any marcat per la COVID-19 estem obligats a col·laborar en la reactivació econòmica del nostre comerç, des d’ací volem mostrar el nostre agraïment a l’Ajuntament per bolcar-se d’aquesta manera amb nosaltres, amb un gran suport logístic i econòmic”, ha declarat Navarro.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari