Almassora aprofita el Nadal per a posar a punt els seus col·legis

Almassora aprofita el Nadal per a posar a punt els seus col·legis
02/01/2023 -

El Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) de l’Ajuntament d’Almassora, amb l’ajuda d’empreses locals, ha aprofitat aquestes vacances nadalenques per a posar a punt els centres escolars amb diverses actuacions, a més de la Casa de la Cultura i la biblioteca. D’aquesta manera, els operaris municipals i les empreses han reparat danys ocasionats per l’últim temporal de novembre, així com l’adequació i manteniment habitual que es realitza en els col·legis després de parlar amb els equips directius dels centres educatius per a conéixer les necessitats.

El col·legi Boqueres ha patit millores en la pèrgola situada al pati escolar on s’ha sanejat i reforçat l’estructura a causa de l’envelliment d’aquesta. A més, els treballadors municipals han desmuntat la tarima de fusta, pròxima als 100 metres quadrats aproximadament, per a netejar la part inferior per avís de plaga de rosegadors i el posterior muntatge d’aquesta. Quant al centre escolar Cardenal Cisneros, l’empresa local, Bobi Pintors, ha pintat l’entrada del col·legi deteriorada pel pas dels anys.

Pel que respecta al centre escolar Riu Millars, inaugurat el mes de setembre passat després d’una inversió pròxima als cinc milions d’euros i mancant les pistes esportives, els operaris del SMML han muntat 15 suports de projectors més 30 altaveus per a pissarres digitals en diferents aules. A això se suma la col·locació de 12 prestatgeries noves en diferents parets del centre.

Així mateix, els treballadors del SMML, al costat d’empreses especialitzades en l’escaiola i pintura d’Almassora, han actuat a la biblioteca municipal després dels danys de l’últim temporal que va afectar la localitat durant el mes de novembre passat. Una companyia dedicada a la col·locació de tarimes, amb ajuda dels empleats municipals, ha sigut la responsable de la substitució de la tarima del saló de la Casa de la Cultura. El consistori ha destinat en aquestes dates més de 7.000 euros per a millorar aquests dos espais públics.

Finalment, el regidor de Serveis Públics, Joan Antoni Trenco, ha declarat que “sempre aprofitem les vacances escolars de l’alumnat per a realitzar reparacions o manteniment que necessiten els centres i que prèviament ens comuniquen els equips directius”. “Aquest Nadal hem hagut d’actuar també a la biblioteca municipal i la Casa de la Cultura a causa dels desperfectes ocasionats per les pluges de novembre”, ha afirmat l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari