Almassora aposta per la cultura per a tancar l’any

Teatre, música o cinema coparan les actuacions a la Casa de la Cultura i la plaça d’Espanya

Almassora aposta per la cultura per a tancar l’any
06/11/2020 -

La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Almassora ha presentat la programació cultural per als dos últims mesos de l’any. La Casa de la Cultura i la plaça d’Espanya acolliran un total de 34 esdeveniments durant els mesos de novembre i desembre, repartits entre les disciplines artístiques de cinema, música, teatre o dansa. El consistori ha confeccionat una proposta cultural molt variada que coincideix amb diverses activitats juvenils de formació, oci educatiu, temps lliure i serveis.

El regidor de Cultura, Javier Mollá, ha presentat aquest matí la programació cultural a la premsa. A més, Mollá ha valorat la importància de les mesures de seguretat per a la celebració d’aquests actes. “Tots els actes organitzats per l’Ajuntament d’Almassora comptaran amb les màximes mesures de prevenció contra la COVID-19, malgrat la situació actual no podem deixar de costat a un sector vital en el nostre dia a dia”, ha declarat l’edil. Cal recordar que aquesta setmana el consistori va anunciar la suspensió de la Gala de l’Esport Local i de la Fira Medieval de la Vila.

La proposta cultural compta amb el plat fort del Festival Internacional de Curtmetratges d’Almassora, celebrat aquesta setmana amb la projecció de curts de dilluns a divendres. També inclou l’actuació de cicles de màgia, pel·lícules i obres de teatre per a tots els públics, tres concerts de la Unió Instructiu Musical l’Esmeralda d’Almassora i altres sis de gèneres diferents. Finalment, la dansa i els monòlegs també tindran el seu espai durant aquests dos mesos.

D’altra banda, 26 actuacions de les 34 que tindran lloc durant novembre i desembre a la Casa de la Cultura i la plaça d’Espanya seran gratuïtes per al públic. La resta, el preu d’entrada variarà entre els cinc i els set euros. A més, la Casa de la Cultura comptarà amb l’aforament reduït a la meitat (120 espectadors), amb dispensadors de gel hidroalcohòlic en els punts d’accés i amb separació entre les butaques de la sala. Les actuacions en la plaça d’Espanya comptaran amb aforament reduït i personal per a controlar els accessos.

Finalment, la Regidoria de Joventut d’Almassora també ha preparat una programació especial per als dos últims mesos de l’any i l’arribada del Nadal. Algunes de les activitats són: cursos de valencià, tallers d’anglés, certamen per a fomentar l’esperit emprenedor, esdeveniments d’oci i temps lliure en el Casal Jove, festival de teatre, exposicions artístiques o tasques a l’aire lliure.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari