Almassora arregla voreres en el barri Pío XII després de les obres de millora de l'entorn

Almassora arregla voreres en el barri Pío XII després de les obres de millora de l'entorn
26/01/2024 -

L’Ajuntament d’Almassora ha requerit a l’empresa encarregada de les obres de regeneració urbana entorn del barri Pío XII a reparar determinats desperfectes detectats, després de la visita d’inspecció a l’actuació executada. L’alcaldessa, María Tormo, al costat del regidor d’Urbanisme, Vicente Martínez-Galí, ha visitat aquesta zona per a supervisar els treballs de reparació que s’estan escometent.

Segons ha explicat l’alcaldessa, el consistori fa valdre el termini de garantia d’un any des de la finalització dels treballs oferits per l’empresa adjudicatària. En aquest sentit, l’edil ha insistit en la labor de supervisió que es realitza des dels servicis tècnics municipals de les diferents intervencions urbanístiques que es realitzen.

L’obra presenta un “bon estat en general”, encara que s’han localitzat algunes deficiències en determinats trams de paviment, bé perquè la rajola hidràulica està solta o perquè n’hi ha fissurat.

Aquestes obres de reforma integral van comptar amb una inversió de 276.848 euros cofinançada pels fons FEDER de la Unió Europea i l’Ajuntament al 50%. L’objectiu va ser apostar per l’accessibilitat, resolent alguns problemes, com els paviments deteriorats, l’amplària necessària per als estacionaments o la renovació de la xarxa d’aigua potable. La intervenció es va escometre als carrers València, Vila-real, Albocàsser, Cervera del Maestrat, Beatriu Civera, Matilde Lloria i la plaça de Carmelina Sánchez-Cutillas.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari