Almassora desgrana alguns dels seus actes de les Festes de Santa Quitèria 2023

Les festes tornaran a Almassora del 19 al 28 de maig amb un ampli programa del qual ja coneguem alguns detalls

Almassora desgrana alguns dels seus actes de les Festes de Santa Quitèria 2023

Les festes de Santa Quitèria d’Almassora 2023 calfen motors i l’Ajuntament, a poc a poc, ja ha avançat alguns dels detalls de la programació d’enguany. Els concerts o el programa de bous són alguns dels actes que ja coneixem de les festes de la localitat.

Almassora celebrarà les festes de Santa Quitèria del 19 al 28 de maig amb plena normalitat i Elena Portalés serà la màxima representant com a reina de les festes. Els actes religiosos es combinaran amb el programa taurí, els concerts, els dinars populars, les activitats organitzades per les penyes i tota classe de cites culturals en honor a Santa Quitèria.

Concerts

En aquest sentit, una de les últimes notícies que hem conegut és que Ana Guerra serà una de les cantants que actue en els concerts de Santa Quitèria 2023. La canària, coneguda pel seu pas per Operación Triunfo, oferirà un concert gratuït en la plaça de Pere Cornell el 27 de maig a les 23.00 hores.

En la mateixa plaça actuarà un altre dels grups que més triomfa en el panorama musical actualment, com és La Fúmiga. El 20 de maig a les 23.30 hores, la banda de la localitat valenciana d’Alzira tocarà alguns dels seus temes més sonats d”Espremedors’ i ‘Fotosíntesi’, com ‘Havia de passar’, ‘Mediterrània’, ‘Addictes a viure’ o ‘Llavors’.

Bous

D’altra banda, l’Ajuntament ja ha anunciat el cartell de la fira de Santa Quitèria, que enguany passarà de 15 a 17 bous, amb nou ramaderies. El dissabte 20 serà per als exemplars del tancament cofinançat per l’Ajuntament, El Caragol, Aficionats al Bou, Aficionades Taurines i el grup format per Els Penjats, El Barrilet, T’Espenten, L’Avagelio, La Tabarra i El Jolgorio, així com per al ‘bou del poble’, un dels sis bous del tancament triat pel consistori.

El diumenge 21, amb triple exhibició programada, obrirà la vesprada l’altre Torrehandilla del consistori, en segon lloc eixirà l’últim exemplar del lot i tancarà la jornada el de Torrealta patrocinat pel Polp, El Bocao, Gamusinos, Pirula, L’Argot, El Deklive, La Kliba, La Kalatra, Bufa la Gamba, El Desdén, El escándalo, El Intento i La Stranka.

Després de la suspensió del programa el dilluns 22, per ser el Dia de la Patrona, els bous viuran altres dos dies de doble exhibició tant de dimarts 23 com a dimecres 24. La Gent del Bou coparà la vesprada del dimarts amb un Eladio Hortes i un Domínguez Camacho, mentre que el dimecres serà el torn del Jara de Retamar de Penya Taurina i de l’Arauz de Robles que comparteixen El Corb, Els Clafidors, Sant Fermín, Amistades del Toro i El Roser.

El tram final estarà marcat per una triple exhibició tant el dijous com el dissabte. En el primer cas se citaran dos Torrealta i l’únic Juan Pedro Domecq de la fira, mentre que el diumenge serà el torn del Torero (Andròmina i Joventut Taurina), Domínguez Camacho i Eladio Hortes, exemplar de la ACT La Picaora que tancarà la fira taurina de Santa Quitèria d’Almassora 2023.

Així, en les pròximes setmanes s’espera conéixer tota la programació al complet de les festes de Santa Quitèria d’Almassora, que un any més congregaran a milers de penyistes i visitants a la Vila.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari