Almassora baixa al 50% l’abonament esportiu anual a usuaris que no demanen la devolució de 2020

La corporació nomena Fill Predilecte a Tomàs Llorens, que rebrà l’homenatge el divendres

Almassora baixa al 50% l’abonament esportiu anual a usuaris que no demanen la devolució de 2020
19/10/2020 -

El ple de l’Ajuntament d’Almassora aprovarà aquesta vesprada la reducció de l’abonament anual del Servei Esportiu Municipal (SEM) al 50% en 2021 a les persones que no sol·liciten la devolució de l’import anual de 2020 després de la pandèmia de coronavirus. D’aquesta manera, el consistori pretén reconéixer la fidelitat al servei dels esportistes que mantenen vigent la seua entrada per a tot l’any a les instal·lacions públiques.
El text modificat per a la ratificació de la corporació municipal assenyala que la categoria d’adults (31 a 59 anys) passarà de pagar 199 euros a 99, els joves de 19 a 30 anys abonaran 77 euros enfront dels 154 actuals, l’abonament familiar se situarà en 150 euros dels 300 euros actuals i tant el bo infantil com el de gent gran passarà de 100 a 50 euros. D’igual forma, els esportistes federats adults pagaran 75 euros enfront dels 150 vigents.
La modificació de l’ordenança per la prestació de serveis esportius també inclou una nova taxa en 2021 per a facilitar la pràctica esportiva en funció de les necessitats de cada usuari. Es tracta dels bons de 10 entrades, que es dividiran en tres blocs: 18,75 euros per a infantil (3-17 anys), major de 60 anys, aturats, discapacitats i esportistes d’elit; 26,25 euros per a joves (18-20 anys); i 33,75 euros per a adults (31-59 anys).
Per al regidor d’Esports, Sergio Gómez, la rebaixa del preu anual i la creació de noves passades suposa un al·licient per a la pràctica esportiva i un gest d’agraïment a totes les persones que s’han vist afectades per les restriccions d’accés al complex de l’avinguda Generalitat a causa de l’emergència sanitària.
La sessió començarà amb un minut de silenci en record del bomber forestal mort ahir en el terme municipal de Vila-real, en acte de servei, mentre sufocava un incendi en el paratge natural de Santa Quitèria.

Fill Predilecte

D’altra banda, la sessió plenària també aprovarà el nomenament de Tomàs Llorens Serra com a Fill Predilecte d’Almassora. Als seus 84 anys, atresora una prolífica trajectòria professional en les arts al capdavant del Centre Reina Rofía, el Thyssen-Bornemisza (actualment director honorífic vitalici) i l’Institut Valencià d’Art Modern (IVAM), a més de ser guardonat amb la Medalla d’Or al Mèrit en les Belles arts i ser Doctor Honoris causa per la Universitat d’Alacant.

Pese al nomenament formal d’aquesta vesprada, l’acte d’homenatge a Llorens Serra tindrà lloc divendres que ve 23 a les 13 hores en el saló de plens a fi de reunir els seus familiars i amics amb mesures de seguretat. Així, el consistori habilitarà també l’Aula de Formació del tercer pis per a distribuir als nombrosos assistents que han mostrat el seu interés per presenciar el nomenament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari