Almassora bat rècord amb 68 propostes veïnals en els pressupostos participatius de 2022

Almassora bat rècord amb 68 propostes veïnals en els pressupostos participatius de 2022
23/04/2021 -

La Regidoria de Participació Ciutadana ha registrat el seu rècord de propostes veïnals en el portal de Pressupostos Participatius de l’Ajuntament d’Almassora, una vegada finalitzat el termini de presentació de proposicions diumenge passat. El consistori ha recollit 68 sol·licituds veïnals, la dada més alta de participació des de la creació d’aquest portal l’any 2016. Les peticions del veïnat estan classificades de major a menor en quatre apartats: 23 en Sostenibilitat i Medi Ambient, 19 en Mobiliari urbà, 16 en Activitats juvenils socioculturals i 10 emmarcades en Accessibilitat.

Cal destacar que el departament d’Hisenda de l’Ajuntament reserva una partida de 160.000 euros en el pressupost municipal per a atendre les sol·licituds veïnals recollides per a l’any que ve. D’aquesta manera, cadascuna de les quatre categories compta amb un màxim de 40.000 euros per a materialitzar les propostes seleccionades en els pressupostos participatius.

Diumenge passat 18 d’abril va véncer el termini perquè les persones empadronades a Almassora majors de 16 anys votaren en l’apartat específic dels pressupostos participatius en la pàgina web del consistori. Ara el Consell Municipal d’Associacions Veïnals compta amb 14 dies, fins al diumenge 2 de maig, per a revisar i estudiar la viabilitat de les propostes.

Durant tot aquest pròxim mes, el consistori presentarà en la pàgina web www.almassora.es les propostes admeses de cada categoria per a accedir a la votació final que tindrà lloc a la fi del mes que ve. En l’últim pas del procés, l’Ajuntament presentarà a la ciutadania sobre pla els resultats de les eleccions i els projectes que durà a terme durant el 2022 a petició del veïnat.

Finalment, la regidora de Participació Ciutadana, María Luisa Renau, ha valorat positivament la gran quantitat de propostes rebudes durant el termini de presentació finalitzat el diumenge passat. “De totes les edicions aquesta és la vegada que més veïns han emplenat el seu formulari per a participar en els pressupostos participatius de l’Ajuntament d’Almassora”, ha declarat l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari