Almassora i Borriana liciten l’autobús a l’UJI per més de 191.000 euros

Les empreses interessades tenen 15 dies naturals per a presentar les seues ofertes

Almassora i Borriana liciten l’autobús a l’UJI per més de 191.000 euros
10/08/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora ha tret a licitació la contractació del servei d’autobús entre Borriana, Almassora i la Universitat Jaume I per valor de 191.235 euros, IVA inclòs. Cal recordar que des de fa tres anys existeix un conveni de col·laboració entre els dos consistoris per a oferir aquest servei als seus estudiants. Les empreses interessades a aconseguir l’adjudicació d’aquest contracte compten amb 15 dies naturals per a presentar les seues ofertes.

Tal com marca l’acord entre la Regidoria de Joventut dels dos ajuntaments, Almassora pagarà un terç de l’import total pel qual s’adjudique el contracte i Borriana farà front als dos terços restants. D’aquesta manera, tots dos consistoris oferiran un servei necessari a l’elevat nombre d’estudiants universitaris que resideixen en els dos municipis. El servei inclou trajectes d’anada i volta amb diferents franges horàries per a facilitar el trasllat de l’estudiantat.

L’empresa adjudicatària signarà el contracte per als cursos 2021-2022 i 2022-2023, amb possibilitat de pròrroga un any més per al curs 2023-2024. El pressupost màxim que ofereixen tots dos ajuntaments és de 63.745 euros per cada any acadèmic amb servei d’autobús. La suma total de l’oferta de licitació, si es compliren els tres anys, aconsegueix els 191.235 euros, IVA inclòs.

El departament de Contractació de l’Ajuntament d’Almassora tindrà en compte aspectes com l’antiguitat del vehicle que oferirà el servei o l’oferta econòmica de les possibles companyies que es presenten per a adjudicar el contracte. En el conveni de col·laboració entre tots dos consistoris tancat en 2018, amb quatre anys de duració, l’Ajuntament d’Almassora és l’encarregat de tramitar i administrar l’expedient de contractació i adjudicació.

Finalment, la regidora de Joventut, María Luisa Renau, ha declarat que “després de la suspensió del servei i les classes l’any passat amb l’arribada del coronavirus, aquest curs volíem recuperar una prestació tan necessària per a l’estudiantat d’Almassora”. “Estem treballant ja en els bons que emetrem perquè els nostres universitaris tinguen totes les facilitats possibles”, ha afirmat l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari