Almassora transformarà un espai abandonat en un circuit per a ciclistes de muntanya

Almassora transformarà un espai abandonat en un circuit per a ciclistes de muntanya
25/03/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora ha notificat aquesta setmana al club ciclista Animals de Mont la concessió durant quatre anys de la zona verda en desús situada entre l’avinguda Torrelló i el camí Vora Riu. L’espai, pròxim al polígon industrial Supoi-8, passarà de ser un espai abandonat a un circuit per a bicicletes de muntanya (BTT), amb permís d’ús per al club Mountain Bike Animals de Mont Almassora i qualsevol veí interessat.

D’aquesta manera, el consistori accepta la petició del club ciclista local i aconseguirà transformar un espai abandonat en una oportunitat esportiva més per a tot el veïnat d’Almassora. L’Ajuntament ja va començar fa dos mesos amb els treballs de neteja de la zona amb l’objectiu de deixar el recinte el més adequat possible per a l’ús esportiu. Així, una vegada el club reba la cessió d’ús podrà condicionar l’espai per a l’ús que creguen convenient.

Cal destacar que tant el club com els usuaris particulars tindran un horari d’accés que abastarà des de les 17.30 hores fins a les 20 hores entre setmana i des de les 8 hores fins a les 14 hores els caps de setmana. A més, el club ciclista haurà de deixar l’espai verd en les mateixes condicions que l’obtindrà una vegada acabe el període de cessió. D’altra banda, el circuit haurà de complir les normatives actuals sanitàries enfront de la COVID-19 amb la finalitat que la pràctica siga tan segura com siga possible.

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, ha visitat aquest matí la instal·lació, situada enfront de l’Institut de Tecnologia Ceràmica (ITC), acompanyada de la regidora d’Urbanisme, Carmina Martinavarro, i el regidor d’Esports, Sergio Gómez. Els membres de l’equip de govern han pogut comprovar l’estat del recinte i han analitzat les opcions que tindrà l’equip ciclista i els esportistes de la localitat que s’aproximen a la zona. A més, han analitzat les mancances de la zona per a incloure alguna paperera o il·luminació a benefici dels ciclistes.

Finalment, Galí ha agraït al club Animals de Mont la seua proposta tan útil per a un espai que es trobava en desús. “Des del principi ens va semblar una idea brillant, el fet de poder convertir una zona verda abandonada en una oferta esportiva per als nostres veïns és una actuació positiva”, ha declarat la primera edil. Al seu torn, Martinavarro ha afirmat que “l’Ajuntament està a la disposició del club per a col·laborar en aquest espai i per descomptat, també en una altra mena d’idees que provinguen d’altres entitats esportives per a actuacions similars”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari