Reis amb cita prèvia a Almassora

La Junta Local de Festes estableix un dispositiu pioner per a entregar regals

Reis amb cita prèvia a Almassora
10/11/2020 -

Ses Majestats d’Orient visitaran Almassora el mes vinent de gener, com de costum, però ho faran complint amb totes les mesures de seguretat, entre les quals figura el lliurament de regals amb cita prèvia. Així ho ha avançat la regidora de Festes, Isladis Falcó, que ha fet una crida a les famílies perquè col·laboren en el procediment que preparen ja les persones voluntàries de la Junta Local de Festes perquè la màgia dels Reis Mags es complisca a Almassora.

D’aquesta manera, el centre social de Sant Felip es transformarà en central de recollida de regals els dies 2 i 3 de gener de 10 a 00.00 hores. Els ajudants de Melchor, Gaspar i Baltasar treballaran a ple rendiment en aquest edifici, convertit durant dos dies en magatzem de Ses Majestats, per a rebre un present per cada xiquet/a i registrar les dades de la persona destinatària.

Melchor, Gaspar i Baltasar entregaran personalment els regals en el matí del dia de Reis abans de partir de nou cap a Orient. Els centres públics de Corell, Fátima, Sant Felip, Espai Mercat, Carabiners i el parc de Cigarreta rebran la visita de Ses Majestats entre les 9 i les 14 hores. D’aquesta manera, cada xicotet d’Almassora s’acostarà fins al centre de referència del seu barri i donarà les seues dades per a rebre el regal corresponent de mà dels Reis i els seus patges.

La regidora de Festes ha incidit en què les mesures sanitàries impedeixen celebrar en 2021 l’habitual cavalcada per a evitar contagis de coronavirus, “però no per això deixarem sense Nadal als xiquets i xiquetes d’Almassora perquè ara, més que mai, fa falta la seua il·lusió per a seguir avant”.

D’aquesta manera, Falcó ha agraït a totes les persones voluntàries, més de 30, el “ingent” treball previst per a coordinar el dispositiu de recollida i distribució dels regals. “Amb la seua dedicació altruista, la cooperació de les famílies i la màgia dels Reis mantindrem, amb més il·lusió si cap, el vertader esperit d’un Nadal tan diferent a totes les que coneixem”, segons l’edil.

Carter real per telèfon

D’altra banda, la infància d’Almassora tindrà l’oportunitat de conversar per telèfon amb els emissaris reals en la vesprada del 4 de gener per a demanar les seues últimes sol·licituds. La televisió local facilitarà un directe perquè xiquets i xiquetes conversen amb el carter real en directe per si se’ls ha oblidat alguna petició d’última hora. I, a més, l’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, rebrà a Ses Majestats d’Orient a l’Ajuntament el dia 5 per a donar-lis la benvinguda a Almassora sense descuidar les mesures de seguretat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari