Almassora contracta a 16 persones desocupades amb 282.000 euros

Almassora contracta a 16 persones desocupades amb 282.000 euros
03/12/2021 -

L’Ajuntament d’Almassora comptarà des de hui amb 16 persones desocupades que formaran part de la plantilla del consistori durant un any amb un pressupost total de 282.220,56 euros. Els nous treballadors van signar ahir els seus contractes laborals que els lliga a l’Ajuntament des de hui fins al pròxim 2 de desembre de 2022. Cal destacar que les contractacions estan subvencionades íntegrament per la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerços i Treball, al costat de la Unió Europea.

Els empleats formen part de dos plans de treball diferents, huit provenen del programa laboral ‘Ecovid’ (majors de 30 anys) i huit del programa ‘Empuju’ (menors de 30 anys), tots dos dins del pla de contractació de persones desocupades en les entitats públiques, dirigit pel govern autonòmic. Tots els elegits han sigut candidats proposats pel servei Labora de la Conselleria de Treball i han superat les entrevistes realitzades pel personal de l’Ajuntament d’Almassora.

Els 16 empleats ocupen els següents llocs: set auxiliars administratius, sis peons i tres conserges. Tots ells comptaran amb un contracte d’obra o servei a jornada completa i amb un any de duració. Pel que respecta al salari, els set auxiliars administratius cobraran el salari corresponent al seu lloc i la resta ingressaran el salari mínim interprofessional mensualment.

Pel que respecta a les funcions que exerciran els nous treballadors: el Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML) recull a quatre peons i un auxiliar administratiu, l’àrea d’Educació comptarà amb un auxiliar i un conserge, Sostenibilitat incorpora un auxiliar, en Serveis Socials treballarà un conserge i un auxiliar, Urbanisme adquireix dos auxiliars, Comerç comptarà amb dos peons i una auxiliar, el Servei d’Informació i Atenció Ciutadana (SIAC) sumarà l’últim conserge.

Finalment, el regidor d’Ocupació, Javier Martí, ha declarat que “és una oportunitat de treball molt bona per a totes aquestes persones desocupades, assegurem així la seua ocupació laboral durant almenys un any”. “Agraïm a la Conselleria de Treball la subvenció per a aquestes contractacions temporals així com al servei de Labora per les seues gestions, més si cap en una època tan difícil amb les conseqüències econòmiques de la pandèmia encara presents”, ha afirmat l’edil de l’àrea.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari