Almassora contracta a empreses locals per a millorar el poliesportiu amb 46.000 euros

El consistori completarà la inversió als dos pavellons de La Garrofera al desembre

Almassora contracta a empreses locals per a millorar el poliesportiu amb 46.000 euros
29/11/2020 -

L’Ajuntament d’Almassora ha iniciat les millores en els dos pavellons del poliesportiu La Garrofera valorades en 46.098,27 euros. La intervenció, impulsada per les regidories d’Esports i Serveis Públics, estarà acabada abans de finalitzar l’any. La inversió inclou treballs en l’entrada del recinte per a recollir l’aigua de les pluges i conduir-la a l’exterior de forma més eficaç, la creació d’una jardinera, la pintura de les parets, la instal·lació de cortines i xarxes de protecció en el pavelló B i la substitució del sistema de seguretat de dues canastres.

En primer lloc, la reforma ha començat en l’entrada del poliesportiu amb un pressupost de 24.129,13 euros per a millorar aquesta zona dins del Pla Reactivem que contracta empreses locals. Les obres en els desguassos dels accessos a la instal·lació, que estaran acabades en tres setmanes, permetran solucionar el problema a l’hora d’evacuar pluvials, evitar inundacions i conduir l’aigua a l’exterior. A més, l’empresa responsable dels treballs intervindrà en l’accés al corredor que comunica els pavellons després d’arrebossar la zona, pintar les parets i crear una jardinera.

En segon lloc, la Regidoria d’Esports ha destinat 14.827,34 euros per a la compra de cortines i xarxes de seguretat en el pavelló B de la Garrofera. El consistori implantarà una xarxa de protecció en la porteria que té el marcador darrere amb l’objectiu de no danyar el lluminós i també una cortina amb xarxes motoritzada en el centre de la pista que dividirà la instal·lació en dues per a l’ús més còmode de l’alumnat del col·legi Regina Violant, les activitats extraescolars i els clubs esportius.

En tercer lloc, l’Ajuntament realitzarà la seua última modificació abans d’acabar l’any en les canastres del pavelló B. El consistori invertirà un total de 7.141,80 euros a canviar dues de les cistelles del recinte per unes noves que comptaran amb un sistema d’elevació més segur que l’anterior. Cal recordar que aquest pavelló va romandre tancat durant el transcurs de les obres del col·legi Regina Violant i que, després dels treballs de pavimentació i impermeabilització en el recinte, està disponible per a ús educatiu i esportiu.

El regidor d’Esports, Sergio Gómez, al costat de tècnics del Servei Esportiu Municipal (SEM), ha visitat aquesta setmana l’inici de les obres de La Garrofera. “Els treballs encarregats a empreses locals contribuiran a reactivar l’economia d’Almassora, al mateix temps que el poliesportiu millorarà les seues prestacions a l’alumnat del col·legi i als clubs esportius”, ha declarat l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari