Almassora contracta a huit treballadors per a lluitar contra la COVID-19 amb 96.000 euros

Els empleats van començar ahir el seu contracte i acabaran el 30 de juny

Almassora contracta a huit treballadors per a lluitar contra la COVID-19 amb 96.000 euros
24/11/2020 -

La Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament d’Almassora ha incorporat a huit persones desocupades aquesta setmana amb l’objectiu de lluitar contra la COVID-19. La subvenció, facilitada pel servei de Labora de la Generalitat Valenciana i que ascendeix a 96.475,52 euros, està destinada per a majors de 30 anys i dirigida prioritàriament a persones que han perdut el seu lloc de treball durant la pandèmia, sense excloure a altres veïns desocupats. D’aquesta manera, els nous empleats del consistori van començar ahir la seua labor i tenen contracte fins al 30 de juny.

Després de presentar la documentació pertinent i complir amb els requisits que l’Ajuntament i Labora havien acordat, les huit persones contractades es van incorporar ahir com a peons del consistori, gràcies al programa ECOVID de la Generalitat. Tots ells cobraran el salari mínim interprofessional durant els set mesos i una setmana que durarà el seu treball. A més, dos dels huit peons seleccionats cobriran els caps de setmana i els dies amb celebracions d’esdeveniments i els altres sis empleats actuaran de dilluns a divendres amb horari de jornada partida.

D’una banda, els sis treballadors amb horari de dilluns a divendres estan adscrits al Servei Municipal de Manteniment i Logística (SMML). D’aquesta manera, exerciran labors de control i conscienciació en els centres educatius, sobretot en els sis col·legis perquè els familiars dels escolars complisquen amb les mesures de seguretat contra el coronavirus. A més, aquests peons exerciran labors de desinfecció en els punts d’accés als col·legis, així com altres espais a l’aire lliure o en edificis que compten amb titularitat municipal.

D’altra banda, els dos contractats amb horari de cap de setmana i dies puntuals estan adscrits a la Regidoria d’Ocupació i realitzaran labors de suport i desinfecció en totes les activitats culturals o mercantils que organitze el consistori, com el mercat ambulant dels dimarts i divendres o els esdeveniments a la Casa de la Cultura. Aquests empleats també recordaran als assistents l’ús obligatori de màscara, la distància social o el gel hidroalcohòlic.

L’alcaldessa d’Almassora, Merche Galí, i el regidor d’Ocupació, Javier Martí, han rebut als nous treballadors del consistori per a donar-los la benvinguda a la plantilla municipal i desitjar-los sort. “Ens complau molt poder ajudar a veïns que la pandèmia els ha privat del seu lloc laboral, han vingut amb moltes ganes de treballar i amb la situació que vivim hui.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari