Almassora crea una borsa d’agent d’ocupació per a lluitar contra la l’atur

Almassora crea una borsa d’agent d’ocupació per a lluitar contra la l’atur
13/01/2022 -

L’Ajuntament d’Almassora ha iniciat el programa d’ocupació de 2022 amb la creació d’una borsa d’agent d’ocupació i desenvolupament local i el nomenament de la tècnica millor puntuada en el procés públic de selecció per a la cobertura d’aquesta nova plaça. L’objectiu principal d’aquesta nova plaça és ajudar a trobar treball a persones en atur, així com potenciar la creació d’ocupació des de les mateixes empreses.

D’aquesta manera, entre les comeses de la nova funcionària figuren la cerca de recursos i de projectes empresarials i iniciatives innovadores per a la generació de llocs de treball en l’àmbit local identificant noves activitats econòmiques i possibles emprenedors. La seua incorporació a la plantilla de l’Ajuntament d’Almassora també suposarà la difusió i estímul de les potencials oportunitats de creació d’activitat entre persones desocupades, promotors, emprenedors i institucions col·laboradores.

El consistori vol que exercisca, a més, de suport per a les empreses durant el procés d’implementació de nous projectes. Assessorar-los sobre la viabilitat tècnica, econòmica i financera en matèria empresarial permetrà augmentar les seues possibilitats d’èxit, sobretot en les primeres etapes de funcionament a través de tècniques de consultoria en gestió empresarial i processos formatius de consolidació.

Amb la creació de la plaça d’agent d’ocupació i desenvolupament local, l’Ajuntament d’Almassora estrenyerà la seua col·laboració amb el SERVEF i oferirà orientació laboral a demandants d’ocupació. La tècnica també informarà de les ajudes i subvencions que sol·licite o atorgue aquest Ajuntament, gestionarà noves borses d’ocupació, seleccionarà personal i promocionarà cursos de formació ocupacional.

El procés per a cobrir aquesta plaça va arrancar el 29 de setembre de 2021 amb la primera prova de la fase d’oposició a la qual es van presentar 16 persones. En l’actualitat, el tauler d’anuncis de la web municipal exposa la proposta de nomenament de la beneficiària del contracte i de constitució de la borsa de treball després de l’última reunió de l’òrgan tècnic de selecció. Cal recordar que cap de les persones presentades al concurs d’ocupació va presentar reclamació contra la baremació durant el termini habilitat per a les al·legacions. Per tant, aquest òrgan ha elevat a definitiva la proposta per al nomenament de la persona millor valorada.

De conformitat amb les bases que regeixen el procés selectiu, l’aspirant proposada té un termini de 20 hàbils per a aportar els documents acreditatius de les condicions de capacitat i requisits exigits en aquestes bases que no hagueren sigut aportats amb anterioritat. Al mateix temps, el departament estableix una borsa d’ocupació amb les altres huit persones, set dones i un home, que han completat el procés de selecció i han obtingut una puntuació inferior a la candidata millor valorada.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari