Almassora inverteix 40.000 euros en un circuit infantil

Almassora inverteix 40.000 euros en un circuit infantil
22/11/2020 -

La Regidoria de Serveis Públics de l’Ajuntament d’Almassora ha invertit 40.000 euros en la creació d’un circuit infantil adaptat al carrer Pepe Clausell, al costat del parc de Pesudo. Els treballs, que van començar la setmana passada, estaran acabats a principis de desembre. El circuit serà adaptat ja que complirà amb la norma d’accessibilitat quant a pendents. A més, l’espai comptarà amb diferents tipus de paviments que permetran a les persones amb cadira de rodes experimentar amb les textures al llarg del passeig.

Cal destacar que el consistori ha triat aquest punt del carrer Pepe Clausell, en els voltants del parc de Pesudo, amb l’objectiu d’incrementar l’oferta esportiva i familiar de la zona. D’aquesta manera, aquest punt d’Almassora comptarà amb aquest circuit infantil adaptat, la ruta per a passejar, el gimnàs amb barres i màquines, el carril bici, el skate park, etc. En definitiva, un perímetre als afores de la localitat perquè les famílies puguen gaudir a l’aire lliure de tota mena d’activitats, més si cap amb la situació actual amb la COVID-19.

El recinte comptarà amb un itinerari accessible que s’elevarà fins a una altura màxima de 1,80 metres, al costat del punt més alt hauran dos ponts de fusta amb un pas inferior. A més, el circuit comptarà amb huit panells de diferents textures que permetran explorar-les amb el pas, sobretot a les persones amb cadira de rodes.

D’altra banda, el circuit tindrà dos tobogans, un senzill i un doble, aquest últim permetrà que persones que necessiten companyia puguen usar-ho. A més, el recinte comptarà amb una corda de grimpar i una conillera, tub redó que travessa el talús. Els talussos aniran acompanyats de vegetació d’acord amb el context del parc i del passeig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari