Almassora tanca les seues festes del Roser sense grans altercats

Almassora tanca les seues festes del Roser sense grans altercats
18/10/2021 -

El dispositiu de seguretat establit amb motiu de les festes del Roser d’Almassora ha generat una setmana gran sense altercats greus malgrat la multitudinària participació veïnal després de dos anys sense festejos patronals. El balanç d’actuacions presentat aquest migdia pel comissari cap de la Policia Local, Roberto Verdoy, recull una única baralla en el Recinte Fester, l’absència de robatoris i furts a la platja i Santa Quitèria i nou denúncies a colles i penyes, cinc d’aquestes per molèsties i la resta per brutícia.

Verdoy ha estat acompanyat pel regidor de Seguretat, Javier Martí, i l’edil de Festes, Isladis Falcó, que ha incidit en el comportament cívic “de la majoria d’assistents, que han respectat les mesures i els protocols COVID malgrat que hem aplicat fins a tres decrets diferents per l’evolució de la pandèmia”. En aquest sentit, l’atestat policial recull set denúncies per desordre públic i nou actuacions de persones sota la influència d’alcohol, cap d’elles al volant. L’únic delicte contra la seguretat viària correspon a un conductor sense permís.

“No hi ha hagut cap detenció durant les festes, per la qual cosa ens hem de felicitar del dispositiu, i sobretot constatar que el Recinte Fester és un lloc segur perquè, malgrat les milers i milers de persones que s’han donat cita en aquest espai, només s’ha produït una intervenció que es va solucionar ràpidament traient a les dues persones que es van agredir i en cap cas va arribar a provocar-se una baralla multitudinària”, segons Verdoy.

Entre les dades facilitades figuren també 11 intervencions amb menors, fonamentalment per abús de l’alcohol, així com nou actuacions amb adults ebris i 18 cures en la infermeria del recinte taurí, la majoria per ferides lleus, caigudes i excoriacions sense transcendència.

Dins d’aquest espai de la Vila on se situa la majoria de colles i penyes, la Policia Local ha assenyalat els més de 100 serveis en aquests casals. “El primer cap de setmana duem a terme una intensíssima vigilància que es va traduir en el fet que en 22 casos deposaren les molèsties amb un únic avís, nou van necessitar dos avisos i la resta va comportar sanció, una xifra que considerem poc greu”, en paraules del comissari.

Per tot això, la regidora de Festes ha agraït a la població el respecte majoritari a les normes i la comprensió davant els canvis patits pel programa d’actes a causa de les diferents mesures contra la COVID aplicades en les últimes setmanes i que han provocat que Almassora fóra pionera autonòmica, entre altres, en la recuperació del tancament de bous al carrer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari