Almassora destinarà més de 96.000 euros per a persones aturades per la COVID-19

Almassora destinarà més de 96.000 euros per a persones aturades per la COVID-19
29/10/2020 -

La Regidoria d’Ocupació de l’Ajuntament d’Almassora ha aconseguit una subvenció de 96.475,52 euros, proporcionada pel servei Labora de la Generalitat Valenciana, per a contractar huit veïns desocupats. Aquesta ajuda, destinada per a majors de 30 anys, anirà dirigida prioritàriament a persones que han perdut el seu lloc de treball per la pandèmia del coronavirus, sense excloure a altres veïns desocupats. El consistori ja ha presentat tota la documentació pertinent perquè el servei de Labora mane als candidats que optaran als huit llocs de peó.

Els nous empleats, que estendran el seu contracte amb l’Ajuntament d’Almassora des de l’1 de desembre fins al 30 de juny de 2021, cobraran el salari mínim interprofessional durant els seus set mesos de labors en el consistori. L’horari de treball de dos dels huit peons seleccionats serà els caps de setmana i els dies amb celebracions d’esdeveniments, els altres sis empleats cobriran la seua jornada laboral de dilluns a divendres amb horari de jornada partida.

D’una banda, els dos contractats amb horari de cap de setmana i dies puntuals realitzaran labors de suport en totes les activitats culturals, esportives, mercantils, etc., que organitze l’Ajuntament. A més, aquests empleats exerciran una labora de conscienciació amb els assistents a aquestes cites, amb la finalitat de recordar l’ús de màscara, gel hidroalcohòlic, distància social i així conservar la major seguretat possible contra la pandèmia de la COVID-19.

D’altra banda, els altres sis nous empleats exerciran labors de control i conscienciació en els centres educatius, sobretot en els sis col·legis perquè totes les famílies complisquen amb les mesures de seguretat contra el coronavirus. D’aquesta manera, aquests peons també exerciran labors de desinfecció en espais oberts a l’aire lliure així com en edificis que compten amb titularitat municipal.

Finalment, el regidor d’Ocupació, Javier Martí, ha assenyalat que “la pandèmia de la COVID-19 està destruint moltes ocupacions dia a dia, alguns d’ells també a Almassora, l’Ajuntament ja està som-hi per a intentar oferir tots els recursos que puguem a la gent que està perdent la seua ocupació i posar així el nostre granet d’arena per a superar junts aquesta crisi”, ha declarat l’edil.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari